Δύσκολες ώρες για τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Διώτη

Δύσκολες ώρες για τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Διώτη

Δύσκολες  ώρες για τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Διώτη μετά τη βουτιά από τον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη του γιου του Παναγιώτη. Ο 28χρονος, εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις του υπουργείου, όταν χθες λίγα λεπτά πριν τις δέκα θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του, ανοίγοντας το παράθυρο του γραφείου τύπου του υπουργείου και βουτώντας στο κενό. Σύμφωνα με το σημείωμα που άφησε στους γονείς του ο νεαρός υποστηρίζει πως,  αποφάσισε να δώσει τ

Δύσκολες  ώρες για τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Διώτη

Δύσκολες  ώρες για τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Διώτη μετά τη βουτιά από τον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη του γιου του Παναγιώτη. Ο 28χρονος, εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις του υπουργείου, όταν χθες λίγα λεπτά πριν τις δέκα θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του, ανοίγοντας το παράθυρο του γραφείου τύπου του υπουργείου και βουτώντας στο κενό. Σύμφωνα με το σημείωμα που άφησε στους γονείς του ο νεαρός υποστηρίζει πως,  αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή αισθανόταν τύψεις γιατί δεν είχε πάρει το πτυχίο της νομικής, αναγκαζόταν να λέει ψέματα στους γονείς του και επιπλέον να μην μπορεί να ενταχθεί στο νομικό τμήμα του μεγάρου της Κατεχάκη. Όσοι γνωρίζουν τον 28χρονο κάνουν λόγο γα ένα σοβαρό και ευαίσθητο παιδί που όμως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που ουσιαστικά τον υποχρέωναν να υποβάλλεται συνεχώς σε θεραπείες, να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της νομικής σχολής για να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο που θα του άνοιγε τους επαγγελματικούς του ορίζοντες.

Το σκηνικό  στήθηκε στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, νωρίς χθες το πρωί. Ο Παναγιώτης Διώτης, μετέβη μαζί με τη μητέρα του στο μεγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη και της ζήτησε να περιμένει για λίγα λεπτά έξω από τα γραφείο του προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Είχε αποφασίσει πως αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπε… Αφού έγραψε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν στην ακραία αυτή απόφαση, πλησίασε με σταθερά βήματα το παράθυρο και βούτηξε στο κενό.

      Για καλή του τύχη, κατά τη διάρκεια της πτώσης κάποια κλαδιά δέντρων κατάφεραν να κρατήσουν την ορμή και ο νεαρός σοβαρά τραυματισμένος αλλά ζωντανός μετεφέρθη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ερυθρος Σταυρός.

      Οι  πληροφορίες λένε πως αν και πολυτραυματιας η κατάσταση του βελτιώνεται.

      Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης  Χρυσοχοίδης από την πρώτη  στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του  νεαρού και της οικογένειας του  ενώ η υπόθεση έχει αναστατώσει  όλο το προσωπικό του υπουργείου.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης