Ο σπαραγμός της μητέρας του Παντελίδη - Σε σοκ πατέρας και αδερφός

Ο σπαραγμός της μητέρας του Παντελίδη - Σε σοκ πατέρας και αδερφός

Συντετριμμένοι από τα φοβερά νέα στήριζαν ο ένας τον άλλο, αρνούμενοι να δεχτούν τι έχει συμβεί - Στο νοσοκομείο πήγαν οι συνάδελφοί του από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα έκανε αύριο πρεμιέρα, αλλά και ο κολλητός του Αντώνης Ρέμος

Ο σπαραγμός της μητέρας του Παντελίδη - Σε σοκ πατέρας και αδερφός
Με τον ανείπωτο πόνο τους ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους έφτασαν το πρωί της Πέμπτης στο Ασκληπιείο της Βούλας οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη.

Συνεχώς καταφτάνουν στο νοσοκομείο συγγενείς του Παντελή
 

Κλείσιμο










Ο Παντελής Παντελίδης σε απονομή πλατινένιου δίσκου, μαζί με την μητέρα του, Αθηνά




Η μητέρα του δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ τραγικές φιγούρες είναι ο πατέρας και ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που υποβασταζόμενοι από συγγενείς και φίλους, ήρθαν να αναγνωρίσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.
  
                              Οι γονείς του Παντελή Παντελίδη


Η μητέρα του σε κατάσταση σοκ έφτασε έξω ακριβώς από το κτήριο των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου θρηνώντας: «Να το το παιδί μου, νάτος ο Παντελής μου... Είναι μπροστά μου τον βλέπω»...

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ, κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πώς χάνονται τόσο άδικα νέοι άνθρωποι στο δρόμο. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μιλούν ψιθυριστά για το περιστατικό και μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους αναρωτιούνται πώς μπορεί να συνέβη αυτό το τροχαίο δυστύχημα. Στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών βρίσκονται και οι άνδρες της Τροχαίας, αμήχανοι προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας και ο αδερφός του τραγουδιστή









Η ξεχωριστή σχέση που είχε ο Παντελής Παντελίδης με την μητέρα του

Για την μοναδική σχέση που είχε με τη μητέρα του, είχε μιλήσει ο Παντελής Παντελίδης, σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι είχε αφήσει την διαχείριση των οικονομικών του, στη μητέρα του. «Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, ''τσιμπάω'' το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης