Ανήλικος σε απόπειρα ληστείας στο Ναύπλιο

Ανήλικος σε απόπειρα ληστείας στο Ναύπλιο

Ο πιτσιρίκος Αλβανός αποπειράθηκε μαζί με έναν 24χρονο ομοεθνή του και έναν επίσης 24χρονο Έλληνα να αρπάξουν χρήματα από μια 53χρονη και τον 56χρονο σύζυγό της απειλώντας τους με κυνηγετικό όπλο - Όμως, εκείνοι αντιστάθηκαν και τους υποχρέωσαν να το βάλουν στα πόδια

Ανήλικος σε απόπειρα ληστείας στο Ναύπλιο
Πιο φοβισμένοι από τα θύματά τους, παρά το όπλο με το οποίο τα απείλησαν, αποδείχθηκαν οι τρεις επίδοξοι ληστές
που εισέβαλαν σε ένα σπίτι σε χωριό του Ναυπλίου! Η ληστεία απέτυχε και οι δράστες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, συνελήφθησαν.

Ο πιτσιρίκος Αλβανός αποπειράθηκε μαζί με έναν 24χρονο ομοεθνή του και έναν επίσης 24χρονο Έλληνα να αρπάξουν χρήματα από μια 53χρονη και τον 56χρονο σύζυγό της απειλώντας τους με κυνηγετικό όπλο. Όμως, εκείνοι αντιστάθηκαν και τους υποχρέωσαν να το βάλουν στα πόδια! 

Κλείσιμο
Μάλιστα, τους αναγνώρισαν και έδωσαν τα στοιχεία τους σε αστυνομικούς
της Ασφάλειας. Με επιχείρηση που ακολούθησε, οι τρεις κακοποιοί συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα σε διπλανό χωριό και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν το όπλο της ληστείας με πέντε φυσίγγια, ένα πιστόλι απομίμηση, κουκούλες και γάντια. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας, σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος.

Μαζί του παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη και ο 43χρονος πατέρας του ανήλικου που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας, ενώ αναζητείται η 41χρονη μητέρα του που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης