Συνέλαβαν καταζητούμενα φυγόποινα αδέλφια στο Κιλκίς

Συνέλαβαν καταζητούμενα φυγόποινα αδέλφια στο Κιλκίς

Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στους δυο αλλοδαπούς, διαπίστωσαν ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές και από μία καταδικαστική απόφαση για την ίδια κατηγορία, με ποινή κάθειρξης δέκα ετών για τον καθένα

Συνέλαβαν καταζητούμενα φυγόποινα αδέλφια στο Κιλκίς
«Μετρ» των διαρρήξεων ήταν δύο νεαρά αδέλφια από την Αλβανία, που και φυγόποινοι ήταν και εντάλματα σύλληψης εκκρεμούσαν σε βάρος τους. Όταν μπήκαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από αφύλακτα μονοπάτια στην μεθόριο με τα Σκόπια
, συνελήφθησαν σε περιοχή του Κιλκίς.

Οι
αστυνομικοί
Κλείσιμο
της Ασφάλειας Κιλκίς που έκαναν έλεγχο στους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 31 και 29 χρόνων, διαπίστωσαν ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου για διακεκριμένες κλοπές και από μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου για την ίδια κατηγορία, με ποινή κάθειρξης δέκα ετών για τον καθένα. Έτσι, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς για να εκτελεστούν τα εντάλματα και οι ποινές.

*** Με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης αναζητούσαν οι αρχές της Γερμανίας έναν 25χρονο Έλληνα που κατηγορείται για απάτη και οι αστυνομικοί του τμήματος Φιλλύρας τον συνέλαβαν σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης. 
*** Στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 32χρονος Έλληνας  ο οποίος διώκεται με ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 37χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Λάρισα, η μια για κλοπή και η άλλη για κατοχή λαθραίου καπνού, με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών. Ο φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος έδωσε εντολή να κρατηθεί ώσπου να εξαγοράσει τις ποινές που του επιβλήθηκαν.
*** Δυο Έλληνες αναζητούμενοι με εντάλματα σύλληψης της ανακρίτριας Πρωτοδικών της Κω εντοπίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες στο νησί από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν. Πρόκειται για έναν 22χρονο σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για κλοπές και μια 55χρονη που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης