Πάτρα: Διαρρήκτης ετών... 11 σε σπείρα με άλλους ανήλικους!

Πάτρα: Διαρρήκτης ετών... 11 σε σπείρα με άλλους ανήλικους!

Η συμμορία των νεαρών είχε διαρρήξει πάνω από 30 σπίτια σε διάφορες περιοχές στην Πάτρα από τον περασμένο Αύγουστο - Από τις κλοπές είχαν αποκομίσει είδη αξίας 35.000 ευρώ και μετρητά ύψους 8.000 ευρώ

Πάτρα: Διαρρήκτης ετών... 11 σε σπείρα με άλλους ανήλικους!
Μοιάζει εξωπραγματικό, αλλά στην σπείρα νεαρών αγοριών και κοριτσιών που είχαν διαρρήξει πάνω από 30 σπίτια σε διάφορες περιοχές στην Πάτρα από τον περασμένο Αύγουστο και τα περισσότερα από αυτά ήταν ανήλικα, η «αιχμή του δόρατος» ήταν ένα αγοράκι μόλις... 11 χρόνων!

Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης κατάφερε να το σκάσει μετά τη διάρρηξη στο σπίτι μιας 49χρονης στην Κάτω Αχαΐα που διέπραξε μαζί με δυο συνεργούς του ηλικίας 19 και 18 χρόνων. Η γυναίκα τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την
Αστυνομία, με αποτέλεσμα και οι δυο ενήλικοι να ακινητοποιηθούν σε μικρή απόσταση από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και να προσαχθούν στην Ασφάλεια Πατρών.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ήταν μέλη σπείρας στην οποία συμμετείχαν ακόμη μια 18χρονη κοπέλα και άλλοι δυο ανήλικοι 17 και 16 χρόνων. 

Τους τελευταίους επτά μήνες  είχαν διαπράξει 30 διαρρήξεις σε σπίτια στις περιοχές Βραχνέικα, Τσουκαλέικα, Ροΐτικα, Οβρυά, Δεμένικα, Μπεγουλάκι, Περιβόλα, Ζαρουχλέικα, Εγλυκάδα, Ψάχο και Άγιο Ιωάννη Πράτσικα του Δήμου Πατρέων και στην Κάτω Αχαΐα! Κυρίως, «χτυπούσαν» διαμερίσματα των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα και άρπαζαν μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.
Κλείσιμο

Από τις κλοπές είχαν αποκομίσει είδη αξίας 35.000 ευρώ και μετρητά ύψους 8.000 ευρώ! Οι δυο ενήλικοι, που έχουν απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία για κλοπές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ ο πιτσιρίκος, η 18χρονη και οι άλλοι δυο ανήλικοι συνεργοί τους που έχουν ταυτοποιηθεί αναζητούνται. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης