Έμπαιναν σε μαγαζιά με τα δικά τους ρούχα και έβγαιναν με άλλα!

Έμπαιναν σε μαγαζιά με τα δικά τους ρούχα και έβγαιναν με άλλα!

Οι αστυνομικοί. οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους ενός καταστήματος που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, τσάκωσαν τις δράστιδες ηλικίας 22 και 19 χρόνων και κατέσχεσαν τα κλεμμένα ρούχα

Έμπαιναν σε μαγαζιά με τα δικά τους ρούχα και έβγαιναν με άλλα!
Είχαν βρει τρόπο να βγάζουν τα αντικλεπτικά από τα ρούχα που δοκίμαζαν στα καταστήματα της πόλης των Ιωαννίνων, δυο νεαρές Ελληνίδες που έβγαιναν ντυμένες... διαφορετικά απ' ότι όταν μπήκαν παριστάνοντας τις πελάτισσες! Μάλιστα, έκρυβαν εμπορεύματα και στις τσάντες τους.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους ενός καταστήματος που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, τσάκωσαν τις δράστιδες ηλικίας 22 και 19 χρόνων και κατέσχεσαν τα κλεμμένα ρούχα. Μάλιστα, όταν τις οδήγησαν στην Ασφάλεια, αποκαλύφθηκε ότι και την προηγούμενη ημέρα είχαν ξαφρίσει διάφορα είδη ρουχισμού  από άλλο κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων! 

Μαζί με τα κλεμμένα προϊόντα κατασχέθηκε και ένα ψαλίδι με το οποίο οι δυο κοπέλες αφαιρούσαν τον αντικλεπτικό μηχανισμό. Οι... κοκέτες με τα μακριά χέρια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει παρόμοιες κλοπές και σε άλλα μαγαζιά της πόλης.
Κλείσιμο

*** Έμπλεξε σε μπελάδες τη μητέρα του ένας ανήλικος που μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη σε ένα εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Ρόδου και προσπάθησε να φύγει... φορώντας ρούχα που «ξέχασε» να πληρώσει! Οι υπάλληλοι κάλεσαν την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν το 15χρονο Ελληνόπουλο που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενο για κλοπή, μαζί με τη μητέρα του που συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης