Κομοτηνή: Ο σκύλος ξετρύπωσε τον λαθραίο καπνό και τα τσιγάρα

Κομοτηνή: Ο σκύλος ξετρύπωσε τον λαθραίο καπνό και τα τσιγάρα

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη 619 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 30 κιλών και 950 γραμμαρίων, καθώς και 190 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών

Κομοτηνή: Ο σκύλος ξετρύπωσε τον λαθραίο καπνό και τα τσιγάρα
Τα αλάνθαστα... ρουθούνια του εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή δεν δυσκολεύτηκαν να ξετρυπώσουν ακόμη και τα δυο χρησιμοποιημένα τσιγαριλίκια που είχε στο σπίτι του ένας 46χρονος λαθρέμπορος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνού και τσιγάρων στην Κομοτηνή!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν στο σπίτι 619 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 30 κιλών και 950 γραμμαρίων, καθώς και 190 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, όλα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης και χωρίς να έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα κρατικά έσοδα, ενώ ο 46χρονος οδηγήθηκε στoν εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης