Εμφάνιση UFO, αυτή τη φορά στον Πειραιά!

Εμφάνιση UFO, αυτή τη φορά στον Πειραιά!

Από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και για λίγες ημέρες, οι fans των «The X-Files» από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με ένα UFO

Εμφάνιση UFO, αυτή τη φορά στον Πειραιά!
Το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς «The X-Files» συνεχίζεται στο FOX και… η αλήθεια είναι ακόμη εκεί έξω! Τα παραφυσικά φαινόμενα συνεχίζονται στη χώρα μας, με νέα εμφάνιση UFO. Αυτή τη φορά ιπτάμενος δίσκος προσεδαφίστηκε στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά το οποίο θεμελιώθηκε το 1884.
 
Από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και για λίγες ημέρες, οι fans των «The X-Files» από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το UFO, το οποίο αποτελεί πιστό αντίγραφο του ιπτάμενου δίσκου που εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς. Tο σχέδιο για την ανάπτυξη του UFO ενέκρινε προσωπικά ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter.

To UFO που βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Κλείσιμο

 
«Θέλετε κι εσείς να νιώσετε για λίγο, όπως οι πράκτορες Mulder και Scully; Η αλήθεια σας περιμένει τώρα στο κέντρο της πόλης του Πειραιά!

Ο Πειραιάς είναι μια ολοζώντανη πόλη-λιμάνι με πανάρχαια ιστορία και αξιοθέατα που αξίζει να γνωρίσετε. Μια πόλη που απέκτησε μεγάλη ισχύ και αποτέλεσε σημαντικό εμπορικό, πολιτισμικό και βιομηχανικό κέντρο ανά τους αιώνες. Στη φιλόξενη αγκαλιά της κλείνει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους που ταξιδεύουν προς τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και εκείνους που την επισκέπτονται για φαγητό, καφέ, διασκέδαση, shopping, περιπάτους με θέα στη θάλασσα, επισκέψεις στα μουσεία και στα νεοκλασικά κτίρια που στέκονται αδιάψευστοι μάρτυρες του λαμπερού παρελθόντος της» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
 
Η πολυσυζητημένη σειρά «The X-Files», ένα φαινόμενο της σύγχρονης pop κουλτούρας, επέστρεψε 13 χρόνια μετά την τελευταία της προβολή, με 6 νέα επεισόδια, αποκλειστικά στο FOX. Όλα τα νέα επεισόδια προβάλλονται κάθε Τρίτη, ταυτόχρονα με την Αμερική στις 06:15 και 21:50, ενώ είναι επίσης διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης