Κέρκυρα: Είχε «χτυπήσει» και σε άλλες επιχειρήσεις ο ληστής του φαρμακείου

Κέρκυρα: Είχε «χτυπήσει» και σε άλλες επιχειρήσεις ο ληστής του φαρμακείου

Τουλάχιστον άλλη μια ληστεία και μια κλοπή σε επιχειρήσεις στην πόλη της Κέρκυρας είχε διαπράξει ο 30χρονος Έλληνας που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή

Κέρκυρα: Είχε «χτυπήσει» και σε άλλες επιχειρήσεις ο ληστής του φαρμακείου
Τουλάχιστον άλλη μια ληστεία
και μια κλοπή σε επιχειρήσεις στην πόλη της Κέρκυρας είχε διαπράξει ο 30χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων την περασμένη Παρασκευή, όταν λήστεψε την υπάλληλο ενός φαρμακείου και διέφυγε με κλεμμένη μοτοσικλέτα. 

Η έρευνα που διενεργεί η
Κλείσιμο
Ασφάλεια, απέδειξε ότι ο νεαρός δράστης είχε ληστέψει με την απειλή μαχαιριού και την υπάλληλο ενός καταστήματος ψιλικών στις 12 Δεκεμβρίου και της είχε αρπάξει 400 ευρώ. Μάλιστα, ταυτοποιήθηκε και ως ο δράστης της κλοπής 1.400 ευρώ  από μια εμπορική επιχείρηση κι έτσι η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας. Η έρευνα για την διάπραξη και άλλων ληστειών ή κλοπών, συνεχίζεται.

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί στην περιοχή Μωραΐτικα, λίγη ώρα αφ' ότου είχε εισβάλει στο φαρμακείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και είχε ακινητοποιήσει την 45χρονη υπάλληλο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου. Αφού άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό της, διέφυγε με την μοτοσικλέτα που είχε κλέψει το ίδιο απόγευμα από την ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης