Πτώση ελικοπτέρου στην Κίναρο: «Έστω και μία στο εκατομμύριο ελπίζουμε» λέει ο θείος του Ε. Ευαγγέλου

Πτώση ελικοπτέρου στην Κίναρο: «Έστω και μία στο εκατομμύριο ελπίζουμε» λέει ο θείος του Ε. Ευαγγέλου

«Η υπηρεσία του έχει στείλει ανθρώπους σπίτι, έχει στείλει ψυχολόγο κι άλλα τρία άτομα. Στηρίζουν, κάνουν ό,τι μπορούν» λέει ο Κωνσταντίνος Γκαβέας, θείος του ναυτίλου Ελευθερίου Ευαγγέλου ενός από τους τρεις αξιωματικούς που ήταν το πλήρωμα του ελικοπτέρου ΠΝ-28 που συνετρίβη στην Κίναρο

Πτώση ελικοπτέρου στην Κίναρο: «Έστω και μία στο εκατομμύριο ελπίζουμε» λέει ο θείος του Ε. Ευαγγέλου
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λέρου στο άκουσμα της είδησης ότι ο ένας εκ των τριών χειριστών του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε τα ξημερώματα δυτικά της Λέρου, στη νησίδα Κίναρος, κατάγεται από γνωστή οικογένεια του νησιού. Πρόκειται για τον ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου ναυτίλο-χειριστή ραντάρ, 36 χρονών ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη 8 ετών. 
 
Οι γονείς του άτυχου ανθυπασπιστή κατάγονται από το νησί και ο ίδιος το επισκεπτόταν αρκετές φορές για διακοπές την θερινή περίοδο.
 
Η είδηση προκάλεσε βαρύ πένθος στο νησί όπου η οικογένεια Ευαγγέλου έχει πολλούς συγγενείς και φίλους. Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του αγνοούμενου ανθυπασπιστή που βρισκόταν στο ελικόπτερο ως χειριστής ραντάρ επιφανείας (ναυτίλος). Στις 30 Ιανουαρίου, ο Ελευθέριος Ευαγγέλου είχε αναρτήσει μία φωτογραφία από τομνημείο με τα ονόματα των πεσόντων του Πολεμικού Ναυτικού στον προσωπικό του λογαριασμό στο
Facebook
Κλείσιμο





«Eπίσημη ενημέρωση που έχουμε από την υπηρεσία του είναι ότι αναζητείται. Επίσημα είναι αγνοούμενος», δηλώνει ο θείος του 36χρονου ανθυπασπιστή μιλώντας στο  protothema.gr.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Γκαβέας: «Η υπηρεσία του έχει στείλει ανθρώπους  σπίτι, έχει στείλει ψυχολόγο κι άλλα τρία άτομα. Στηρίζουν κάνουν ότι μπορούν», λέει και συμπληρώνει: «Το αγαπούσε δεν τον θωρούσε επικίνδυνο. Όταν αγαπάς κάτι δεν το θεωρείς επικίνδυνο αλλιώς δεν θα το έκανες».

Και καταλήγει: «Και εμείς ελπίζουμε όπως όλοι μας. Έστω και μία στο εκατομμύριο ελπίζουμε». 























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης