Ηράκλειο: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε άντρο διακίνησης ναρκωτικών

Ηράκλειο: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε άντρο διακίνησης ναρκωτικών

Όταν ολοκλήρωσε το τελευταίο αλισβερίσι, συνελήφθη μαζί με έναν «πελάτη» του...

Ηράκλειο: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε άντρο διακίνησης ναρκωτικών
Το σπίτι του στο Ηράκλειο είχε μετατρέψει σε άντρο διακίνησης «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών ένας 53χρονος, που τροφοδοτούσε με την παράνομη πραμάτεια του κυρίως συνομήλικούς του. Όταν ολοκλήρωσε το τελευταίο αλισβερίσι, συνελήφθη μαζί με έναν «πελάτη» του.

Οι άνδρες της
Δίωξης Ναρκωτικών καραδοκούσαν έξω από το σπίτι του υπόπτου και, όταν είδαν να βγαίνει ένας 52χρονος, τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης την οποία είχε μόλις αγοράσει. Αμέσως μετά, βγήκε και ο 53χρονος διακινητής και βρέθηκε με χειροπέδες.

Κλείσιμο
Πάνω του και στο σπίτι, μικροποσότητα ηρωίνης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 28 γραμμαρίων, ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και 150 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών. Πωλητής και αγοραστής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

*** Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 30χρονος σταμάτησαν για έλεγχο στην Πτολεμαΐδα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, παρ' όλο που ο ίδιος προσπάθησε να ξεφύγει. Πάνω του βρέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο σπίτι του όπου έγινε έρευνα βρέθηκαν 10,36 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα». Ο 30χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης