Ελασσόνα: Πέντε κλοπές σε μαγαζιά και ένα μοναστήρι από δυο νεαρούς

Ελασσόνα: Πέντε κλοπές σε μαγαζιά και ένα μοναστήρι από δυο νεαρούς

Συνελήφθη ένας 22χρονος - Αναζητείται άλλος ένας 27χρονος 

Ελασσόνα: Πέντε κλοπές σε μαγαζιά και ένα μοναστήρι από δυο νεαρούς
Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και οχήματα προκαλούσαν δυο νεαροί Έλληνες διαρρήκτες που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, στην προσπάθειά τους να τα παραβιάσουν. Οι δράστες, από τους οποίους συνελήφθη ο ένας, είχαν προσπαθήσει να εισβάλλουν και σε ένα μοναστήρι της περιοχής αλλά δεν τα κατάφεραν.

Όταν οι
αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί το περασμένο Σάββατο από περιοχή της Θεσσαλονίκης και το σταμάτησαν για να ελέγξουν τους επιβάτες. Ο 27χρονος συνοδηγός πρόλαβε να τραπεί σε φυγή και αναζητείται, ενώ ο 22χρονος συνεργός του που οδηγούσε το κλεμμένο όχημα συνελήφθη.

Κλείσιμο
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν πλήθος από ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτροτεχνικό εξοπλισμό, εργαλεία, τσιγάρα και φιάλες ποτών, τα οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν κλαπεί το Σαββατοκύριακο από τρεις επιχειρήσεις και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν διαρρήξει οι δυο νεαροί.

Τα κλοπιμαία και το αυτοκίνητο των δραστών αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας  κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και φθορές και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών, αφού στην κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μπαλτάς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης