Συνελήφθη η σύντροφος και συνεργός του «μακελάρη» της Ύδρας

Συνελήφθη η σύντροφος και συνεργός του «μακελάρη» της Ύδρας

Βρέθηκε DNA της 29χρονης στον τόπο του εγκλήματος αλλά και στο θαλάσσιο ταξί που χρησιμοποίησαν οι δράστες μετά το έγκλημα για να περάσουν στη Βάρκιζα -  Πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδέχτηκε πως συνόδευε τον 39χρονο αρχηγό της γεωργιανής συμμορίας 

Συνελήφθη η σύντροφος και συνεργός του «μακελάρη» της Ύδρας
Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, η γυναίκα που συνόδευε τον αρχηγό της γεωργιανής συμμορίας που δολοφόνησε και λήστεψε
τον περασμένο Αύγουστο τον εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδρα. 

Η 29χρονη της οποίας το DNA βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε στον τόπο του εγκλήματος αλλά και στο θαλάσσιο ταξί που χρησιμοποίησαν οι δράστες μετά το έγκλημα για να περάσουν στη Βάρκιζα και να εξαφανιστούν, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. 

Κλείσιμο
Μαζί με δύο ομοεθνείς της κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου με νοικιασμένο όχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή παραδέχτηκε ότι συνόδευε τον 39χρονο Γεωργιανό αρχηγό της συμμορίας ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο και βρίσκεται στις φυλακές. 

Πώς συνελήφθη ο αρχηγός 


Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, κατάφεραν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εξιχνιάσουν την ανθρωποκτονία του 67χρονου εστιάτορα στις 16 Αυγούστου στην Ύδρα και να περάσουν χειροπέδες στους επτά  Γεωργιανούς  ενώ το μεσημέρι της 10ης Νοεμβρίου  στην Καλλιθέα έπεσε στα δίχτυα του νόμου και ο 39χρονος Γεωργιανός, αρχηγός της εγκληματικής ομάδας. 


Ειδικότερα, για την αναζήτηση των δραστών που είχαν διαφύγει από την Ύδρα, αμέσως μετά την ανθρωποκτονία, συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών που ερεύνησαν πλήθος περιοχών στην Αττική, με αποτέλεσμα την ανεύρεση στοιχείων που οδήγησαν στην εξακρίβωση της ταυτότητας ενός εξ αυτών, του αρχηγικού μέλους της εγκληματικής ομάδας. 

Κατόπιν αυτών και μετά από επισταμένες έρευνες και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκε την 10-11-2015 στην Καλλιθέα ο 39χρονος υπήκοος Γεωργίας, να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε, διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε ενοικιασθεί με στοιχεία άλλου υπηκόου Γεωργίας και βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα διαβατήριο, το οποίο είχε επικολλημένη τη φωτογραφία του συλληφθέντα και στοιχεία ταυτότητας άλλου υπηκόου Γεωργίας. 

Όπως επίσης εξακριβώθηκε, ότι ο 39χρονος είχε συλληφθεί το έτος 2011, από κοινού με έναν άλλο ομοεθνή του που έχει συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και τεσσάρων μηνών, ενώ την 8-7-2015 είχε  αποφυλακισθεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης