Ο πατέρας του υποπλοίαρχου Πανανά μιλά στο protothema.gr

Ο πατέρας του υποπλοίαρχου Πανανά μιλά στο protothema.gr

Με ενημέρωσαν ότι αγνοείται ο γιος μου - Ψάχνουν όλα τα σημεία της περιοχής γιατί είναι δύσκολη

Ο πατέρας του υποπλοίαρχου Πανανά μιλά στο protothema.gr
Μάθημα ψυχραιμίας έδωσε νωρίτερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το protothema.gr ο πατέρας ενός από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσε τα ξημερώματα σε περιοχή της Κινάρου. 

«Μας έχουν δώσει ελπίδες οι υπεύθυνοι της έρευνας που διεξάγεται στην περιοχή της πτώσης» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας ενός από τους αγνοούμενους του ελικοπτέρου της Πολεμικού Ναυτικού. 

Ο κ. Πανανάς, πατέρας του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά, με ψυχραιμία περιμένει οποιαδήποτε πληροφόρηση από το σημείο που διεξάγονται οι έρευνες και υπογράμμισε ότι από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης τους έχουν αφήσει ελπίδες πως οι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου να είναι ζωντανοί. 

Κλείσιμο
«Με ενημέρωσαν ότι αγνοείται ο γιος μου. Κοιτάξτε τώρα όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Το πρωί ενημερώθηκα, μας είπαν ότι υπάρχουν ελπίδες και μέχρι πριν από λίγο που είμαστε σε επικοινωνία αυτό γνωρίζουμε πως υπάρχουν ελπίδες. Βρέθηκαν κάποια κομμάτια από το ελικόπτερο αλλά  από εκεί και μετά ψάχνουν όλα τα σημεία της περιοχής γιατί είναι δύσκολη. Προσπαθούν να βρουν τους επιβαίνοντες σε τι κατάσταση βρίσκονται και όλα αυτά. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο» είπε με ψυχραιμία στο protothema.gr ο πατέρας του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης