Μεσσήνη: Πυροβόλησε και ακρωτηρίασε τον πατριό του

Μεσσήνη: Πυροβόλησε και ακρωτηρίασε τον πατριό του

Ο δράστης, που ήταν υπό την επήρεια μέθης και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει εξαφανιστεί οπλισμένος και αναζητείται παντού

Μεσσήνη: Πυροβόλησε και ακρωτηρίασε τον πατριό του
Έχασε το πόδι του από το ύψος του μηρού ένας 65χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό από τον θετό γιο του στην περιοχή Άγιος Νικήτας της Μεσσήνης, το βράδυ της Δευτέρας! Ο δράστης, που ήταν υπό την επήρεια μέθης και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει εξαφανιστεί οπλισμένος και αναζητείται παντού.

Ο 41χρονος, που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές, επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι του αργά το βράδυ, αλλά μπήκε στην αυλή του διπλανού και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα αναστατώνοντας την περιοχή. Ο 65χρονος πατριός του βγήκε από το σπίτι τους για να τον σταματήσει και, αφού λογομάχησαν έντονα, ο δράστης έφυγε. Όμως, λίγο αργότερα γύρισε στο σπίτι και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πατριό του στο δεξί πόδι, ενώ εκείνο κοιμόταν!

Ο άτυχος 65χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση από τους γιατρούς οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν το πόδι του. Όμως, δεν τα κατάφεραν και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν. Οι
αστυνομικοί
Κλείσιμο
ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τον 41χρονο που είχε εξαφανιστεί έχοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο, αλλά τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης