Συνελήφθη Αλβανίδα για πλαστή άδεια διαμονής

Συνελήφθη Αλβανίδα για πλαστή άδεια διαμονής

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και την παρέπεμψαν στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη Αλβανίδα για πλαστή άδεια διαμονής
Μέσα στη νύχτα επιχείρησε να περάσει τα σύνορα στην Κακαβιά προερχόμενη από την πατρίδα της μια 61χρονη Αλβανίδα, που αρχικά έδειχνε καθ' όλα νομότυπη. Στους αστυνομικούς
του τοπικού τμήματος έδειξε το αλβανικό διαβατήριό της, πάνω στο οποίο ήταν επικολλημένη η άδεια διαμονής της στην
Ελλάδα.

Όμως, η προσεκτική εξέταση από τους αστυνομικούς απέδειξε ότι για την άδεια είχε δηλωθεί... κλοπή κι έτσι συνέλαβαν την 61χρονη και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενη για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η πλαστή άδεια κατασχέθηκε και η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς βρέθηκε στα χέρια της αλλοδαπής.
Κλείσιμο

*** Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 33χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν απαγόρευση εισόδου στη χώρα και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ο 33χρονος, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 47χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. 

*** Αλλά και στην Πρέβεζα, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 55χρονο Έλληνα φυγόποινο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 2.500 ευρώ για παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα και μια απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών για υπεξαγωγή εγγράφων και υπεξαίρεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης