Έστειλαν τις προτάσεις τους στον Τσίπρα και περιμένουν πρόσκληση οι αγρότες των Τεμπών

Έστειλαν τις προτάσεις τους στον Τσίπρα και περιμένουν πρόσκληση οι αγρότες των Τεμπών

Σε κάθε περίπτωση, λένε, συνάντηση δεν μπορεί να υπάρξει πριν την Δευτέρα, όσο οι συνάδελφοί τους θα βρίσκονται στο Σύνταγμα, ακόμα κι αν διαφωνούν με τον τρόπο διαμαρτυρίας

Έστειλαν τις προτάσεις τους στον Τσίπρα και περιμένουν πρόσκληση οι αγρότες των Τεμπών
Επίσημη πρόσκληση για διάλογο περιμένουν από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα
, οι
αγρότες του μπλόκου των
Τεμπών
Κλείσιμο
, όπως δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Παναγιώτης Καλογιάννης, προσθέτοντας ότι αυτή η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει πριν την ερχόμενη Δευτέρα.

Απατώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόσκληση για διάλογο που απηύθηνε ο πρωθυπουργός προς τους αγρότες, κατά τη διάρκεια της σημερινής εισήγησής του στο υπουργικός συμβούλιο, ο κ. Καλογιάννης ανέφερε: «
Εδώ και μία ώρα τα αιτήματα των μπλόκων Τεμπών και Μικροθηβών- τα οποία τελικά συνυπέγραψαν 25 μπλόκα- βρίσκονται στα χέρια του πρωθυπουργού και οι αγρότες επιθυμούν τον διάλογο με βάση τις προτάσεις που έχουν καταθέσει».

Όπως παρατήρησε, σε κάποια από τα ζητήματα ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να απαντήσει και δημοσίως, γιατί τα αιτήματα που του υποβλήθηκαν είναι συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση, συνάντηση δεν μπορεί να υπάρξει πριν την Δευτέρα, όσο οι συνάδελφοι αγρότες θα βρίσκονται στο Σύνταγμα. «Μπορεί να μη συμφωνούμε με τον τρόπο που διαμαρτύρονται, αλλά είμαστε συνάδελφοι, έχουμε τα ίδια προβλήματα και είμαστε μαζί με τους αγρότες που θα διαμαρτυρηθούν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης.
 
Εν τω μεταξύ, οι αγρότες των Τεμπών επιμένουν στο επ' αόριστον κλείσιμο της Κοιλάδας μέχρι νεωτέρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης