Πέλλα: Σκότωσε τον εραστή του και συνελήφθη μετά από 18 χρόνια!

Πέλλα: Σκότωσε τον εραστή του και συνελήφθη μετά από 18 χρόνια!

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι διατηρούσε δεσμό με τον 23χρονο, ενώ αμφότεροι είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά

Πέλλα: Σκότωσε τον εραστή του και συνελήφθη μετά από 18 χρόνια!
Στη σύλληψη ενός άνδρα 53 ετών στην Έδεσσα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές,
εξιχνιάζοντας την υπόθεση της δολοφονίας ενός 23χρονου, η οποία διαπράχθηκε πριν από 18 χρόνια στην Πέλλα. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή Έδεσσας.

Την υπόθεση, έφερε στο «φως» η ειδικά συσταθείσα ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής και προστασίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο
Επανεξετάζοντας εκ νέου την υπόθεση αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος έλαβαν καταθέσεις, εξέτασαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό το οποίο συλλέχθηκε με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων. Όπως ανακοινώθηκε, αποτέλεσμα της έρευνας ήταν να ταυτοποιηθεί ο δράστης της ανθρωποκτονίας και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το πτώμα του 23χρονου είχε βρεθεί απανθρακωμένο στις 12 Ιανουαρίου του 1998 σε δασική περιοχή του Κάτω Γραμματικού Πέλλας. Κατά πληροφορίες, έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα, ενώ τα δάχτυλά του ήταν «φαγωμένα», κάτι που ενδεχομένως προκλήθηκε από σκυλιά ή σαρκοβόρα ζώα.

Εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης προέβη στην καύση του πτώματος σε μία προσπάθεια να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του. Πράγματι, για πολύ καιρό οι αστυνομικές αρχές δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα, με αποτέλεσμα οι έρευνες να παραμένουν στο «σκοτάδι».

Οι αρχές διαμόρφωσαν κατάλογο υπόπτων, στον οποίο περιλήφθηκε και το όνομα του 53χρονου. Αυτό που τον «πρόδωσε» εντέλει φαίνεται ότι ήταν ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στην πορεία των ερευνών κοντά στο σημείο εντοπισμού του πτώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι διατηρούσε δεσμό με τον 23χρονο, ενώ αμφότεροι είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης