Ρόδος: Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε πριν από ενάμισι χρόνο

Ρόδος: Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε πριν από ενάμισι χρόνο

Οι έρευνες των αρχών έβαλαν τέλος στους εφιάλτες ενός ζευγαριού ηλικιωμένων που είχαν βιώσει μια απίστευτα τρομακτική εμπειρία στο σπίτι τους, στα χέρια τριών κακοποιών

Ρόδος: Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε πριν από ενάμισι χρόνο
Η λεπτομερής και αδιάκοπη έρευνα των αστυνομικών
του σταθμού Γενναδίου έβαλε τέλος στους εφιάλτες ενός ζευγαριού ηλικιωμένων που είχαν πέσει θύματα ληστών, έστω και σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά την τρομακτική εμπειρία που έζησαν μέσα στο σπίτι τους στα χέρια τριών κακοποιών!

Η ληστεία, που είχε γίνει τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου 2014, εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις Έλληνες ηλικίας 46, 49 και 51 χρόνων. Φυσικά, το αυτόφωρο είχε παρέλθει προ πολλού κι έτσι δεν συνελήφθησαν, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Κλείσιμο
Οι τρεις δράστες είχαν εισβάλει στην κατοικία του ηλικιωμένου αντρόγυνου σε ένα χωριό της Νότιας Ρόδου και τους ξύπνησαν απότομα. Τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και ερεύνησαν με την ησυχία τους το σπίτι, ώσπου βρήκαν ένα χρηματικό ποσό το οποίο άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης