Χανιά: Λαθροθήρες συνελήφθησαν με τους λαγούς στα χέρια

Χανιά: Λαθροθήρες συνελήφθησαν με τους λαγούς στα χέρια

Οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα ένα κυνηγετικό όπλο και τέσσερις θανατωμένους λαγούς

Χανιά: Λαθροθήρες συνελήφθησαν με τους λαγούς στα χέρια
Έβγαλε… «λαγούς», κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί
του τμήματος Γεροποτάμου σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο λαθροθήρες που κυνηγούσαν παράνομα λαγούς μαζί με έναν τρίτο σε ένα χωράφι στο Μυλοπόταμο Χανίων.

Στο όχημα κατασχέθηκαν δύο φακοί και ένα αδιάβροχο τζάκετ που είχαν μαζί τους οι δύο άνδρες ηλικίας 52 και 30 χρόνων, ενώ ο 45χρονος που εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο είχε μαζί του φυσίγγια, ένα μαχαίρι, ένα φακό και συσκευασίες με μπαταρίες. Όμως, όπλα δεν βρέθηκαν και όλα έδειχναν ότι κάπου ήταν κρυμμένα.

Κλείσιμο
Πράγματι, ερευνώντας την περιοχή, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα ένα κυνηγετικό όπλο και τέσσερις θανατωμένους λαγούς! Έτσι, συνέλαβαν τους τρεις λαθροκυνηγούς, από τους οποίους ο 45χρονος δεν είχε καν κυνηγετική άδεια και κατέσχεσαν το όπλο και τα θηράματα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

*** Οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες που περιπολούν στην Αρκαδία συνέλαβαν τέσσερις λαθροκυνηγούς σε δυο περιπτώσεις στο Παλαιόκαστρο Μεγαλόπολης. Συγκεκριμένα, συνέλαβαν δυο άνδρες που έκαναν χρήση προβολέα σε κυνήγι αγριόχοιρου και άλλους δυο που είχαν θηρεύσει παράνομα λαγό κυνηγώντας την νύχτα. Και στις δυο περιπτώσεις κατασχέθηκαν τα αυτοκίνητα και οι άδειες κυκλοφορίας τους, τα θηράματα και τα όπλα των δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης