Καλαμάτα: Συνέλαβαν τους χασισοκαλλιεργητές έξι μήνες μετά

Καλαμάτα: Συνέλαβαν τους χασισοκαλλιεργητές έξι μήνες μετά

Δεν τους είχαν συλλάβει όλο αυτό το διάστημα γιατί τα εντάλματα είχαν καθυστερήσει σχεδόν έξι μήνες να εκδοθούν

Καλαμάτα: Συνέλαβαν τους χασισοκαλλιεργητές έξι μήνες μετά
Από τον περασμένο Αύγουστο γνώριζαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ποιοι κρύβονταν πίσω την χασισοφυτεία με τα 27 δενδρύλλια που είχαν ανακαλύψει στην περιοχή της Άμφειας, αλλά δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν γιατί τα εντάλματα σύλληψης καθυστέρησαν σχεδόν έξι μήνες να εκδοθούν!

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τη φυτεία σε ένα αγρόκτημα στη θέση Πυργιωτέικα και είχαν στήσει καρτέρι έξω από την περίφραξη. Όταν είδαν έναν 23χρονο και έναν 24χρονο να μπαίνουν μέσα και να συνομιλούν στο κινητό με τον 37χρονο ιδιοκτήτη, είχαν προσπαθήσει να τους συλλάβουν αλλά εκείνοι διέφυγαν τρέχοντας. Στο κτήμα είχαν βρεθεί 23 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,5 ως τριών μέτρων και σε μια αποθήκη άλλα τέσσερα ξεριζωμένα χασισόδεντρα μαζί με ένα κιλό και 743 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο, 44 φυσίγγια και δυο συσκευές ασύρματης επικοινωνίας. 

Η ταυτότητα των χασισοκαλλιεργητών ήταν γνωστή και είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους. Ωστόσο, κυκλοφορούσαν ελεύθεροι ώσπου να εκδοθούν τα εντάλαματα από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Ο 23χρονος και ο 24χρονος συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, ενώ ο 37χρονος ιδιοκτήτης του κτήματος συνελήφθη στη Θουρία. Και οι τρεις ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης