Nαύπακτος: Έκλεψαν τα χρήματα για τη σχολική εκδρομή

Nαύπακτος: Έκλεψαν τα χρήματα για τη σχολική εκδρομή

Μπήκαν στο σχολείο και άρπαξαν μόνο τα 450 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές για την σχολική τους εκδρομή χωρίς να πειράξουν τίποτε άλλο

Nαύπακτος: Έκλεψαν τα χρήματα για τη σχολική εκδρομή
Γκρέμισαν τα όνειρα των μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου της Ναυπάκτου, οι άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν το σχολείο και εισέβαλαν στο γραφείο του διευθυντή, όπου φυλάσσονταν τα χρήματα για την προκαταβολή της πενταήμερης εκδρομής τους!

Οι εισβολείς-
ληστές έσπασαν ένα τζάμι από το οποίο τρύπωσαν στο σχολείο, μπήκαν στο γραφείο του διευθυντή και φαίνεται ότι ήξεραν πού και τι να ψάξουν, γιατί άρπαξαν μόνο τα 450 ευρώ που υπήρχαν εκεί. Ο λυκειάρχης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, που διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους διαρρήκτες.

Κλείσιμο
*** Λίγο πριν ξεκινήσει για διανομή, διαπίστωσε ότι τα βυτιοφόρα του δεν έπαιρναν μπροστά ένας 37χρονος επιχειρηματίας υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα. Όταν άνοιξε τη μηχανή, είδε με έκπληξη ότι οι μπαταρίες είχαν κάνει… φτερά! Οι δράστες είχαν κόψει ένα σημείο της περίφραξης και είχαν μπει ανενόχλητοι στο εσωτερικό για να αρπάξουν τη λεία τους. Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, που ερευνά για να ανακαλύψει τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης