Φυγόποινοι έκλεβαν αυτοκίνητα στον Τύρναβο

Φυγόποινοι έκλεβαν αυτοκίνητα στον Τύρναβο

Για τον πρώτο εκκρεμούσε καταδίκη τετράμηνης φυλάκισης για ναρκωτικά και για τον δεύτερο ποινή δεκάμηνης φυλάκισης για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών

Φυγόποινοι έκλεβαν αυτοκίνητα στον Τύρναβο
Δύο Έλληνες κλέφτες αυτοκινήτων έπεσαν μέσα σε λίγες ώρες στα χέρια των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος στον Τύρναβο και έτυχε να είναι και οι δύο φυγόποινοι, με καταδικαστικές αποφάσεις να εκκρεμούν σε βάρος τους!

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 37χρονο, ο οποίος είχε κλέψει δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα. Τα δύο οχήματα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος του 37χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Κλείσιμο

Λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν 30χρονο που είχε κλέψει το προηγούμενο βράδυ ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του. Όπως προέκυψε, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης