Αλβανός διακινούσε κοκαΐνη σε Κέρκυρα και Αττική

Αλβανός διακινούσε κοκαΐνη σε Κέρκυρα και Αττική

Διατηρούσε ολόκληρο εργαστήριο για τη συσκευασία των ναρκωτικών που διακινούσε 

Αλβανός διακινούσε κοκαΐνη σε Κέρκυρα και Αττική
Πολλές μέρες τώρα, προσπαθούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας
να εντοπίσουν τα ίχνη ενός Αλβανού που διακινούσε κοκαΐνη στο νησί και, τελικά, τον εντόπισαν στην Αττική όπου διατηρούσε ολόκληρο εργαστήριο για τη συσκευασία των ναρκωτικών που διακινούσε και εκεί.

Οι Κερκυραίοι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις από την Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής και οργάνωσαν μαζί αιφνιδιαστική επιχείρηση στο άντρο του 39χρονου αλλοδαπού, του πέρασαν χειροπέδες και το εργαστήριο για την τυποποίηση της κοκαΐνης, που περιλάμβανε μεταξύ άλλων ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό καλούπι και άλλα αντικείμενα. Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν κοκαΐνη βάρους 376,80 γραμμαρίων, ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Κλείσιμο
Ο 39χρονος είχε στην κατοχή του 5.230 ευρώ, που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση της κοκαΐνης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι άνδρες της Δίωξης, είχε ως συνεργό και έναν 25χρονο συγγενή του που δεν βρέθηκε και αναζητείται. Λόγω του ότι η σύλληψη έγινε στην Αττική, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης