Λακωνία: Ο ερωτοχτυπημένος ηλικιωμένος άνοιξε πυρ κατά ενός άντρα που θέλησε να βοηθήσει την 43χρονη

Λακωνία: Ο ερωτοχτυπημένος ηλικιωμένος άνοιξε πυρ κατά ενός άντρα που θέλησε να βοηθήσει την 43χρονη

Ο 52χρονος προσπάθησε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα και δεν γλίτωσε από το μένος του δράστη - Πυροβόλησε για τρίτη φορά από απόσταση δυο μέτρων σημαδεύοντας το κεφάλι του οδηγού, αλλά ευτυχώς αστόχησε! Εκείνη τη στιγμή, δυο νεαροί που βρίσκονταν κοντά, έπεσαν πάνω του, τον αφόπλισαν και χρειάστηκε να τον δέσουν με σχοινί για να τον ακινητοποιήσουν!

Λακωνία: Ο ερωτοχτυπημένος ηλικιωμένος άνοιξε πυρ κατά ενός άντρα που θέλησε να βοηθήσει την 43χρονη
Ολόκληρο οπλοστάσιο διατηρούσε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του ο 82χρονος, που πυροβόλησε χθες το μεσημέρι εν ψυχρώ με περίστροφο την 43χρονη υπάλληλο του Κ.Ε.Π. στο Γεράκι Λακωνίας. Μάλιστα, άνοιξε πυρ και εναντίον ενός συγχωριανού τους, όταν εκείνος προσπάθησε να την βοηθήσει να καλυφθεί!

Οι
αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης και του τμήματος Περιφερείας που διενεργούν την προανάκριση, δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει το κίνητρο της δολοφονικής απόπειρας. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ο παρ’ ολίγον δολοφόνος είχε διαπληκτιστεί με την 43χρονη στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί στην είσοδο του χωριού και κληρονόμησε μετά τον θάνατο του συζύγου της. Στο χωριό ψιθυρίζεται ότι ο ηλικιωμένος «πιστολέρο», που δεν έχει οικογένεια παρά μόνο μια αδελφή με σοβαρά προβλήματα υγείας, ποθούσε ερωτικά την άτυχη γυναίκα! 

Κλείσιμο
Η 43χρονη, που έχει δύο παιδιά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και έκανε δύο δουλειές για να αντεπεξέρχεται στα έξοδα, βρισκόταν έξω από το Κ.Ε.Π. κάνοντας διάλειμμα για τσιγάρο, όταν ο δράστης (που φέρεται από τους συγχωριανούς του ως ιδιαίτερα οξύθυμος κι εριστικός) την πλησίασε και άρχισε να την βρίζει. Εκείνη προσπάθησε να τον διώξει, αλλά ο 82χρονος έβγαλε ένα περίστροφο και την πυροβόλησε δυο φορές, τραυματίζοντάς την στο αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι!

Αμέσως μετά, έστρεψε το όπλο εναντίον ενός 52χρονου συγχωριανού του ο οποίος περνούσε με το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα. Πυροβόλησε για τρίτη φορά από απόσταση δυο μέτρων σημαδεύοντας το κεφάλι του οδηγού, αλλά ευτυχώς αστόχησε! Εκείνη τη στιγμή, δυο νεαροί που βρίσκονταν κοντά, έπεσαν πάνω του, τον αφόπλισαν και χρειάστηκε να τον δέσουν με σχοινί για να τον ακινητοποιήσουν!

Στον 82χρονο κατασχέθηκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε, ενώ στο όχημα του βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο που επίσης κατασχέθηκε. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν ακόμη ένα ημιαυτόματο πολεμικό τυφέκιο τύπου Sten MK2, άλλα τρία περίστροφα, δύο γεμιστήρες και 129 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων! Ο ηλικιωμένος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.



Η 43χρονη υπάλληλος του Κ.Ε.Π. μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, αλλά χρειάζεται μικροχειρουργική επέμβαση για να σώσει το χέρι της. Έτσι, διακομίστηκε στην κλινική Άκρας Χειρός του ΚΑΤ στην Αθήνα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης