Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο 82χρονος που πυροβόλησε την υπάλληλο στο ΚΕΠ

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο 82χρονος που πυροβόλησε την υπάλληλο στο ΚΕΠ

Τέσσερα περίστροφα, ένα πολεμικό τουφέκι κι ένα κυνηγετικό μαζί με εκατοντάδες φυσίγγια, βρέθηκαν στην κατοχή του

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο 82χρονος που πυροβόλησε την υπάλληλο στο ΚΕΠ
Τέσσερα περίστροφα, ένα πολεμικό τουφέκι κι ένα κυνηγετικό μαζί με εκατοντάδες φυσίγγια, βρέθηκαν στην κατοχή του 82χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής πυροβόλησε και τραυμάτισε 43χρονη υπάλληλο του ΚΕΠ
Δήμου Ευρώτα, στο Γεράκι Λακωνίας. Ο άνδρας συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. 

Το μεσημέρι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 82χρονος πυροβόλησε με περίστροφο την 43χρονη υπάλληλο του ΚΕΠ, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο χέρι και στο πόδι, ενώ πυροβόλησε ακόμη και έναν 52χρονο ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει στόχο.

Κλείσιμο
Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της ασφάλειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης, ο 82χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ η 43χρονη, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και νοσηλεύεται.

Το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε ο ηλικιωμένος κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 82χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα ημιαυτόματο πολεμικό τυφέκιο, τρία περίστροφα, δύο γεμιστήρες και εκατόν είκοσι εννέα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο 82χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από την ασφάλεια Σπάρτης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης