Λαζόπουλος: «Κοτούλα!» - Άδωνις: «Κοτούλα εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο;»

Λαζόπουλος: «Κοτούλα!» - Άδωνις: «Κοτούλα εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο;»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ και του παρουσιαστή

Λαζόπουλος: «Κοτούλα!» - Άδωνις: «Κοτούλα εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο;»
Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter
απάντησε ο
Άδωνις Γεωργιάδης στον
Λάκη Λαζόπουλο
Κλείσιμο
αναφορικά με τον χαρακτηρισμό «κοτούλα» που του έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

«Κοτούλα είμαι εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο και όχι αυτός που φοβήθηκε τον διάλογο; Πώς γίνεται αυτό;», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της
Νέα Δημοκρατίας στο tweet του. 

Να σημειώσουμε πως ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στο «Down Town»,  αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε έξω από το θέατρο «Βέμπο», απ' όπου έβγαινε «ζωντανά» στην τηλεόραση του Alpha η  εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου για να ζητήσει το λόγο από τον ηθοποιό για ορισμένα «καυστικά» σχόλια που έχει κατά καιρούς κάνει ο τελευταίος εις βάρος του.

«Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Αλλά όπως οι άνθρωποι που έχουν γαλουχηθεί από τη χούντα έχουν μάθει να μπουκάρουν παντού, όπως μπούκαραν τα τανκς στο Πολυτεχνείο ή με τον τρόπο που εισέβαλαν οι δεσμοφύλακες τότε στα κελιά και έλεγαν στον κρατούμενο. «Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να τα πούμε λιγάκι, έτσι;» και αυτός με τη σειρά του απαντούσε «Κανένα, χαρά μας, αστειεύεσαι;», κάπως έτσι συνέβη και με τον Άδωνι», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην ίδια συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρει: «Αντιθέτως, δεν είδα τον Άδωνι να μπουκάρει σε κανένα δελτίο ειδήσεων –εκεί είναι κοτούλα–, γιατί να το κάνει στη δική μου εκπομπή; Δεν θα τους κάνω τη χάρη, όμως. Ούτε στον Άδωνι ούτε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους – ας μην ξεχνάμε ότι το 99% άλλωστε των δημοσιογράφων είναι δεξιοί, ακροδεξιοί και πασόκοι. Δεν δέχονται εύκολα μια φωνή που είναι αντίθετη και θέλουν να τη φέρουν στα μέτρα τους. Αλλά τι να κάνω, δεν είμαι σαν κι αυτούς, ούτε θα γίνω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης