Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές


Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Κλείσιμο



1. Την εφημερίδα

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 20€  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 08/02/2016 έως και το Σάββατο  13/02/2016).

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 08/02 έως και το Σάββατο 13/02/2016.



3. To MEGA ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ από την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ

 

Με το ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής

ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΟΥ

με το MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού

και … έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

 

και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ).

 

 

Από αυτή την Κυριακή 7/2/2016 το ΘΕΜΑ και η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ εγκαινιάζουν μία συνεργασία, την υπηρεσία «MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού» που θα «αλλάξει τα δεδομένα»!

Η υπηρεσία αυτή είναι ένα ετήσιο συμβόλαιο, που υπογράφει το Support 360° της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και καλύπτει απεριόριστες επισκευές βλαβών (σπιτιών ή μικρών επαγγελματικών χώρων) τόσο στις Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, στο Αποχετευτικό Κύκλωμα και στις Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις όσο  και στις 3 πιο σημαντικές ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο ρούχων), απ’ όπου και αν έχουν αγοραστεί. Επιπλέον, παρέχει υποστήριξη σε διάφορες εργασίες τοποθέτησης και συντήρησης υλικών όπως φωτιστικά, πριζοδιακόπτες, είδη υγιεινής κλπ. 

Όλες οι παραπάνω επισκευές πραγματοποιούνται από τους  πιστοποιημένους με ISO 9001 τεχνικούς της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

 

Σχετικά με την επισκευή των 3 βασικών του συσκευών (ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο) οι παροχές του προγράμματος είναι οι εξής :

 

  • Απεριόριστες επισκευές όσες φορές κι αν χαλάσουν οι συσκευές, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για την εργασία ή το ανταλλακτικό.
  • Δωρεάν απεγκατάσταση, μεταφορά της χαλασμένης συσκευής από και προς το service και επανεγκατάσταση της, εφόσον η βλάβη δεν μπορεί να φτιαχτεί στο σπίτι του πελάτη.
  • 20% εκπτωτικό κουπόνι Κωτσόβολος για νέα αγορά σε περίπτωση που η συσκευή δεν επισκευάζεται λόγω παλαιότητας και δεν παρέχεται το ανταλλακτικό από την  επίσημη αντιπροσωπεία.
  • Εγγύηση 12 μηνών για εργασία & ανταλλακτικό.

 

Σχετικά με τις επισκευές στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές και αποχετευτικές υποδομές, οι παρακάτω εργασίες παρέχονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση:

 

  • Επισκευή σε διαρροές και μπλοκαρίσματα αποχετευτικού δικτύου
  • Αντικατάσταση σιφονιού (κουζίνας – μπάνιου)
  • Επισκευή σε καζανάκι (απλό – εντοιχισμένο)
  • Αντικατάσταση βρύσης (απλή – μικτή)
  • Επισκευή σε βρύσες που στάζουν (απλή – μικτή)
  • Αντικατάσταση ή επισκευή μηχανισμού σε καζανάκι (απλό – εντοιχισμένο)
  • Αντικατάσταση λεκάνης
  • Αντικατάσταση νιπτήρα μπάνιου
  • Αντικατάσταση πάνελ καλοριφέρ
  • Επισκευή θερμοσίφωνα (απλού – ηλιακού)
  • Αντικατάσταση ηλεκτρικού πριζοδιακόπτη (έως 5 τμχ.)
  • Σύνδεση φωτιστικού οροφής (έως 2 τμχ.)
  • Αντικατάσταση κεντρικού ηλεκτρικού πίνακα (μονοφασικού – τριφασικού)
  • Επισκευή κεντρικού ηλεκτρικού πίνακα (μονοφασικού – τριφασικού)
  • Τηλεφωνικές οδηγίες για αντιμετώπιση επειγόντων βλαβών
  • Μικροανταλλακτικά, όπως λαστιχάκια βρύσης, φλάντζες, μονωτικά υλικά, ηλεκτρολογική κλέμα σύνδεσης καλωδίων, ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ.  

 

Επιπλέον προνόμια-οφέλη

                                   

  • Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης 24 ώρες, 7 ημέρες τον χρόνο και αργίες.
    • Δωρεάν εντοπισμός βλάβης, μελέτη και προσφορά για αποκατάσταση της βλάβης, για μη καλυπτόμενες βλάβες.
    • Επίσκεψη τεχνικού εντός 3 ημερών από την αγορά της υπηρεσίας, για την πιστοποίηση της καλής λειτουργίας των συσκευών και υποδομών της κατοικίας πριν την έναρξη του συμβολαίου.   
    • Εξόφληση της υπηρεσίας: Μετρητά ή σε 12 δόσεις με πιστωτική κάρτα, ή 12 δόσεις με   καταναλωτικό δάνειο
  • Επίσκεψη τεχνικού για βουλώματα αποχετευτικού, διαρροές και blackouts εντός 3 ωρών από την τηλεφωνική κλήση και Κυριακές και αργίες.
  • Επίσκεψη τεχνικού για διάγνωση βλάβης σε ηλεκτρικές συσκευές εντός maximum 48 ωρών από την τηλεφωνική κλήση.
  • Χρονικός ορίζοντας έως 14 ημερών για την ολοκλήρωση της επισκευής των ηλεκτρικών συσκευών.

 

 

Πώς θα αποκτήσετε το ΜEGA Συμβόλαιο Σπιτιού

Όσοι λοιπόν αγοράσετε το ΘΕΜΑ της Κυριακής 7/2 (είτε την απλή έκδοση των 2 ευρώ είτε την έκδοση με τις προσφορές των 4,35 ευρώ) θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ένα επιπλέον κουπόνι στο οποίο θα αναγράφεται ένας ειδικός κωδικός αριθμός. Εσείς θα πρέπει απλά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

 

  1. Κόψτε το κουπόνι με τον ειδικό κωδικό αριθμό που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος.

 

  1. Απευθυνθείτε με αυτό στα ταμεία οποιουδήποτε κατάστηματος Αττικής και Θεσσαλονίκης του δικτύου Κωτσόβολος (εξαιρείται το κατάστημα Αναβύσσου αντί του οποίου οι αναγνώστες του Πρώτου θέματος θα εξυπηρετούνται από το καταστήματα: Γλυφάδας – Γλυφάδας CITY PLAZA – Αεροδρομίου).

 

  1. Παραδώστε το κουπόνι στον ταμία του καταστήματος και ενημερώστε τον για τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (12 δόσεις των 4€ με πιστωτική κάρτα ή 12 δόσεις των 4€ με εταιρικό δάνειο Κωτσόβολος  ή ακόμα και μετρητά 48€).

  1. Ο ταμίας θα εκδώσει τα ανάλογα παραστατικά  και ταυτόχρονα και τη σύμβαση με τους όρους της υπηρεσίας σε δύο αντίγραφα με τα στοιχεία του κατόχου της σύμβασης και τα στοιχεία του καλυπτόμενου ακινήτου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ü  Η διαδικασία εξαργύρωσης του συγκριμένου κουπονιού θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα ταμεία του εκάστοτε καταστήματος.

ü  Ο κάτοχος του κουπονιού είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει στον ταμία το κουπόνι με τον μοναδικό κωδικό αριθμό.

 

ü  Η υπηρεσία καλύπτει κατοικίες ανεξάρτητα από το έτος κατασκευής τους έως 300τ.μ, επαγγελματικούς χώρους έως 120τ.μ. και αρχικά παρέχεται για τις περιοχές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

ü  Το κουπόνι που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, θα ισχύει για μία εβδομάδα δηλαδή το κουπόνι της Κυριακής 7/2 θα ισχύει από τη Δευτέρα 8/2 μέχρι το Σάββατο 13/2/2016. Μέχρι τότε λοιπόν θα πρέπει να έχετε παραλάβει το Mega Συμβόλαιο Σπιτιού, το οποίο θα καλύπτει το ακίνητό σας για τις παραπάνω βλάβες για έναν χρόνο από την υπογραφή του.

ü  Κάθε συμβόλαιο καλύπτει ένα μόνο ακίνητο (κατοικία ή μικρό επαγγελματικό χώρο έως 120 τμ) του οποίας η ακριβής θέση και διεύθυνση καταγράφεται στην σύμβαση. Σε περίπτωση μετακόμισης, ο πελάτης μπορεί να μεταφέρει το συμβόλαιο στην νέα του κατοικία, εφόσον οι καλυπτόμενες συσκευές και υποδομές είναι σε καλή και λειτουργούσα κατάσταση κατά την ημέρα της εγκατάστασής του σε αυτή.

 

ü   Όλες οι συσκευές και οι υποδομές του σπιτιού πρέπει να είναι σε κατάσταση καλής λειτουργίας κατά την έναρξη του συμβολαίου. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν καλύπτονται οι βλάβες που θα προκληθούν. Προς τούτο, η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να επισκεφτεί το ακίνητο και να ελέγξει την κατάσταση των συσκευών και των υποδομών, πριν την έναρξη του συμβολαίου. Γι’ αυτό άλλωστε και το συμβόλαιο ξεκινάει να παρέχει τις υπηρεσίες του 14 ημέρες μετά την υπογραφή του.

- Η υπηρεσία ισχύει σε Αττική και Θεσσαλονίκη


ü  Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 210-2899999 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00-20:00).

ü  Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ επισκέπτεται κάθε χρόνο 300.000 ελληνικά σπίτια όχι μόνο για να παραδώσει ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και για να τις εγκαταστήσει, να τις συντηρήσει και να δείξει στους πελάτες πώς δουλεύουν ενώ η υπηρεσία της, Support 360, εξυπηρετεί κάθε χρόνο με επιτυχία πάνω από 1.500.000 πελάτες.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ

ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!




4. Το συναρπαστικό μυθιστόρημα “Άνεκπλήρωτοι Έρωτες” της Σοφίας Θωμοπούλου, που θα σας καθηλώσει

Αυτή την Κυριακή το μυθιστόρημα «Ανεκπλήρωτοι Έρωτες» της Σοφίας Θωμοπούλου είναι στο ΘΕΜΑ και θα σας συναρπάσει.

 

Σαν «αγάπη του διαβόλου» ορίζει η συγγραφέας τον ανεκπλήρωτο έρωτα ήδη από τις πρώτες σελίδες του μυθιστορήματός της. Και με αυτό το φαινόμενο καταπιάνεται, το περιεργάζεται και προσπαθεί να το αναλύσει, μέσα από διαφορετικές ιστορίες. Έρωτες που ατυχούν, έλξεις μονομερείς ή και δεσμοί που ναυαγούν, συνθέτουν όλα μαζί έναν ιστό που υφαίνεται με μαεστρία στο βιβλίο «Ανεκπλήρωτοι Έρωτες». Το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν και ο φανταστικός συγγραφέας του μυθιστορήματος παρασύρει τον αναγνώστη σε έναν συναισθηματικό λαβύρινθο, καθώς οι εποχές αλλάζουν, κυλούν παράλληλα και ενίοτε διασταυρώνονται.

Η πλοκή των «Ανεκπλήρωτων Ερώτων» συνιστά απόδειξη της συγγραφικής τέχνης της Σοφίας Θωμοπούλου, η οποία ξέρει πώς να δημιουργεί ολοκληρωμένους χαρακτήρες, σχεδόν με σάρκα, αίμα και, κυρίως, πάθη. Στους «Ανεκπλήρωτους Έρωτες» όμως είναι επίσης η ατμόσφαιρα και η γλώσσα που λειτουργούν καταλυτικά, οπότε το κοινό, αφού αρχίσει την ανάγνωση, παύει να έχει επιλογή: Πρέπει να φτάσει έως την τελευταία σελίδα.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Ανεκπλήρωτοι Έρωτες» της Σοφίας Θωμοπούλου.

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μη τo χάσετε!






5. Δωρεάν κάρτα Υγείας για εκπτώσεις σε νοσήλια και εξετάσεις και επιπλέον δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε ένα από τα μεγαλύτερα θεραπευτήρια της Ευρώπης.

και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ).

ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ

σας βγάζει Κάρτα Υγείας ΔΩΡΕΑΝ

και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ).

 

Και αυτή την Κυριακή, το Πρώτο Θέμα, στο πλαίσιο των κοινωνικών παροχών προς τους αναγνώστες του, προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ένα μοναδικό δώρο που μας αφορά όλους.

Όσοι αγοράσετε το ΘΕΜΑ της Κυριακής 7/2 (είτε την απλή έκδοση των 2 ευρώ είτε την έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ) θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ μία προσωπική κάρτα Υγείας, που θα ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο, με τα παρακάτω προνόμια :

  • Επιδότηση συμμετοχής -σε περίπτωση νοσηλείας- μέχρι του ποσού των €300 (εφ’ όσον υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια) ή έκπτωση €300 για τους ιδιώτες (χωρίς ιδιωτική ασφάλεια). Σε περιπτώσεις που ο κάτοχος της κάρτας δικαιούται έκπτωση λόγω άλλης αιτίας (συμφωνημένη έκπτωση από ασφαλιστικό πρόγραμμα, παρεχόμενη έκπτωση επεμβατικών «πακέτων» κλπ) θα παρέχεται έκπτωση για την διαφορά που προκύπτει από την ήδη δικαιούμενη έκπτωση ώστε η τελική έκπτωση να μην υπολείπεται του ποσού των €300.
  • Δωρεάν 10 προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στα Εξωτερικά Ιατρεία ή στο Τμήμα Επειγόντων σε παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπεδικό, χειρουργό καθώς και από 09:00 έως 21:00 σε πνευμονολόγο, ΩΡΛ και νευρολόγο.
  • Δωρεάν 5 προγραμματισμένες επισκέψεις σε Δ/ντες ιατρούς, οι οποίοι δεν είναι στο πρόγραμμα των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και σε εφημερία στα Επείγοντα.
  • Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο εντός Αττικής εφόσον αυτό απαιτείται για εισαγωγή στο Metropolitan.
  • Ιατρικές επισκέψεις από τις οποίες θα προκύψει νοσηλεία θα είναι δωρεάν.
  • Ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική στις διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις στα  εξωτερικά ιατρεία (ΦΕΚ + 30%) (ισοδυναμεί με έκπτωση εως και 80%).
  • Σε Μαγνητικές Τομογραφίες (MRI), Αξονικές Τομογραφίες (CT), και Τriplex Καρδιάς και Σώματος  τιμή κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ).
  • Στις εξετάσεις μοριακής βιολογίας καθώς και σε ειδικές αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες (π.χ αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική τομογραφία καρδιάς, μαγνητική μαστών, φασματοσκοπία κλπ) έκπτωση 20% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου.
    • Στα Check up του Metropolitan Hospital,  ειδική τιμολόγηση (έκπτωση 20%).
  • Έκπτωση 15% στις φυσικοθεραπείες.

 

Επιπλέον με την κάρτα Υγείας, σας παρέχονται σε προνομιακή τιμή οι παρακάτω υπηρεσίες :

 

  • Δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Προληπτικού Γυναικολογικού ελέγχου. Συγκεκριμένα:

Πρόγραμμα 1.

  • Κλινική εξέταση μαστών (ψηλάφηση)
  • Υπερηχογράφημα μαστών
  • Pap  test – Γυναικολογική εξέταση

                           Ο παραπάνω έλεγχος τιμολογείται ειδικά για τις κατόχους κάρτας στο ποσό των 40

Πρόγραμμα 2.

  • Κλινική εξέταση μαστών (ψηλάφηση)
  • Ψηφιακή μαστογραφία
  • Pap  test – Γυναικολογική εξέταση

                           Ο παραπάνω έλεγχος τιμολογείται ειδικά για τις κατόχους κάρτας στο ποσό των 80€

  • Δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ελέγχου του προστάτη. Συγκεκριμένα:
    • P. S. A
    • FREE P. S. A
    • ΟΥΡΟΜΕΤΡΙΑ
    • ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

    Ο παραπάνω έλεγχος τιμολογείται ειδικά για τους κατόχους κάρτας  στο ποσό των 60€.

  • Πρόγραμμα Οδοντιατρικού Ελέγχου

1.  Καθαρισμός οδόντων

2.  Φθορίωση οδόντων

3.  Οδηγίες στοματικής υγιεινής

      Το σύνολο των πράξεων της προληπτικής αγωγής ανέρχεται στο ποσό των 80€ ενώ η αντίστοιχη τιμή οικογενειακής κάλυψης (για τετραμελή οικογένεια) ανέρχεται στο ποσό των 250€.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ :

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ, θα βρίσκεται ένα επιπλέον κουπόνι πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας ειδικός κωδικός αριθμός. Εσείς πολύ απλά πρέπει ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ και

  • είτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας και τον κωδικό κουπονιού ηλεκτρονικά μέσα από ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του METROPOLITAN www.metropolitan-hospital.gr , είτε να καλέσετε στο Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο της METROPOLITAN και συγκεκριμένα σε έναν ενιαίο δεκαψήφιο αριθμό αστικής χρέωσης, για να δώσετε τα στοιχεία σας.

Μετά την διαδικασία αυτή θα εκδίδεται η προσωπική κάρτα υγείας που θα ισχύει για ένα έτος την οποία θα παραλαμβάνετε οι ίδιοι από την ΜETROPOLITAN προσκομίζοντας οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο ελέγχου ταυτοπροσωπίας μαζί με το κουπόνι της εφημερίδας. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στο ΜETROPOLITAN, η κάρτα θα σας αποστέλλεται ταχυδρομικώς.

Σε κάθε περίπτωση, η κάρτα υγείας θα παραδίδεται, εφόσον πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας και προσκομιστεί το σχετικό κουπόνι.

Το κουπόνι που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, θα ισχύει για μία εβδομάδα δηλαδή το κουπόνι της Κυριακής 7/2 θα ισχύει από τη Δευτέρα 8/2 μέχρι το Σάββατο 13/2/2016. Μέχρι τότε λοιπόν θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την κάρτα σας, τα προιόντα της οποίας θα ισχύουν για ένα έτος από την ενεργοποίηση.

Το κουπόνι με τον ειδικό κωδικό αριθμό θα αντιστοιχεί σε μία κάρτα υγείας, η οποία θα είναι προσωπική και το όνομα του κατόχου της θα αναγράφεται πάνω στην κάρτα. Κάθε κάτοχος δικαιούται μόνο μία κάρτα υγείας, ανεξαρτήτως του αριθμού των κουπονιών που έχει συλλέξει.

Αναλυτικές πληροφορίες θα παρέχονται στο site www.metropolitan-hospital.gr καθώς και στον ενιαίο πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό 214 214 7444 του Θεραπευτηρίου Metropolitan.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ

ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

 






6. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  

Και αυτή την Κυριακή

βλέπεις τα ντέρμπι και τα ματς

και στην έκδοση των 2 ευρώ.

Πάρτε το κουπόνι του ΘΕΜΑτος αυτής της Κυριακής και δείτε Live 2 ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΕΡΜΠΙ:

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (Κυρ. 7/2 19:30)
  • ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σαβ. 13/3 19:30)

και επιπλέον

Πανιώνιος – Παναιτωλικός (Δευτ. 8/2 19:30)

Και αυτή την Κυριακή απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.



Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  7/2/2016 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου μπορείτε να δείτε:

Novasports Highlights

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

16:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΟΚ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΤΡΙΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

18:15     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΟ (LIVE)

19:00     ΣΤΟ ΦΙΛΕ (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVETOP

22:00     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ TOP

TΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

16:30     TODAY

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (Ζ)

00:00     ΩΡΑ 12 (Ζ)

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ TOP 16

XIMKI-ΡΕΑΛ Μ. (LIVE) TOP

22:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

18:00     ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ TOP 16

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Κ.-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (LIVE)

22:30     ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

17:00     BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ 2015-16

                ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β) Όσοι έχουν laptop, tablet ή κινητό smartphone (δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ) ανεξάρτητα αν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA ή όχι.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές


Από 14 Φεβρουαρίου 2016 θα απολαμβάνετε το θέαμα από τα κανάλια Novasports1 και Novalife ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε laptop, tablet ή smartphone

Πώς θα κάνετε εγγραφή

1. Εσείς που είστε συνδρομητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόμενο:

Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”, κενό smart card number (ο αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντομα θα λάβετε απαντητικό SMS με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι τώρα συνδρομητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέμβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop, μπαίνετε στο protothema.nova.gr (προτείνεται Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.







7. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

 

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 08/02/2016 έως και το Σάββατο 13.02.2016.

** Η δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 08/02 έως και το Σάββατο 13.02.2016.





3. To MEGA ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ από την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ

 

Με το ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής

ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΟΥ

με το MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού

και … έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

 

και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ).

 

 

Από αυτή την Κυριακή 7/2/2016 το ΘΕΜΑ και η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ εγκαινιάζουν μία συνεργασία, την υπηρεσία «MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού» που θα «αλλάξει τα δεδομένα»!

Η υπηρεσία αυτή είναι ένα ετήσιο συμβόλαιο, που υπογράφει το Support 360° της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και καλύπτει απεριόριστες επισκευές βλαβών (σπιτιών ή μικρών επαγγελματικών χώρων) τόσο στις Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, στο Αποχετευτικό Κύκλωμα και στις Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις όσο  και στις 3 πιο σημαντικές ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο ρούχων), απ’ όπου και αν έχουν αγοραστεί. Επιπλέον, παρέχει υποστήριξη σε διάφορες εργασίες τοποθέτησης και συντήρησης υλικών όπως φωτιστικά, πριζοδιακόπτες, είδη υγιεινής κλπ. 

Όλες οι παραπάνω επισκευές πραγματοποιούνται από τους  πιστοποιημένους με ISO 9001 τεχνικούς της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

 

Σχετικά με την επισκευή των 3 βασικών του συσκευών (ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο) οι παροχές του προγράμματος είναι οι εξής :

 

  • Απεριόριστες επισκευές όσες φορές κι αν χαλάσουν οι συσκευές, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για την εργασία ή το ανταλλακτικό.
  • Δωρεάν απεγκατάσταση, μεταφορά της χαλασμένης συσκευής από και προς το service και επανεγκατάσταση της, εφόσον η βλάβη δεν μπορεί να φτιαχτεί στο σπίτι του πελάτη.
  • 20% εκπτωτικό κουπόνι Κωτσόβολος για νέα αγορά σε περίπτωση που η συσκευή δεν επισκευάζεται λόγω παλαιότητας και δεν παρέχεται το ανταλλακτικό από την  επίσημη αντιπροσωπεία.
  • Εγγύηση 12 μηνών για εργασία & ανταλλακτικό.

 

Σχετικά με τις επισκευές στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές και αποχετευτικές υποδομές, οι παρακάτω εργασίες παρέχονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση:

 

  • Επισκευή σε διαρροές και μπλοκαρίσματα αποχετευτικού δικτύου
  • Αντικατάσταση σιφονιού (κουζίνας – μπάνιου)
  • Επισκευή σε καζανάκι (απλό – εντοιχισμένο)
  • Αντικατάσταση βρύσης (απλή – μικτή)
  • Επισκευή σε βρύσες που στάζουν (απλή – μικτή)
  • Αντικατάσταση ή επισκευή μηχανισμού σε καζανάκι (απλό – εντοιχισμένο)
  • Αντικατάσταση λεκάνης
  • Αντικατάσταση νιπτήρα μπάνιου
  • Αντικατάσταση πάνελ καλοριφέρ
  • Επισκευή θερμοσίφωνα (απλού – ηλιακού)
  • Αντικατάσταση ηλεκτρικού πριζοδιακόπτη (έως 5 τμχ.)
  • Σύνδεση φωτιστικού οροφής (έως 2 τμχ.)
  • Αντικατάσταση κεντρικού ηλεκτρικού πίνακα (μονοφασικού – τριφασικού)
  • Επισκευή κεντρικού ηλεκτρικού πίνακα (μονοφασικού – τριφασικού)
  • Τηλεφωνικές οδηγίες για αντιμετώπιση επειγόντων βλαβών
  • Μικροανταλλακτικά, όπως λαστιχάκια βρύσης, φλάντζες, μονωτικά υλικά, ηλεκτρολογική κλέμα σύνδεσης καλωδίων, ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ.  

 

Επιπλέον προνόμια-οφέλη

                                   

  • Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης 24 ώρες, 7 ημέρες τον χρόνο και αργίες.
    • Δωρεάν εντοπισμός βλάβης, μελέτη και προσφορά για αποκατάσταση της βλάβης, για μη καλυπτόμενες βλάβες.
    • Επίσκεψη τεχνικού εντός 3 ημερών από την αγορά της υπηρεσίας, για την πιστοποίηση της καλής λειτουργίας των συσκευών και υποδομών της κατοικίας πριν την έναρξη του συμβολαίου.   
    • Εξόφληση της υπηρεσίας: Μετρητά ή σε 12 δόσεις με πιστωτική κάρτα, ή 12 δόσεις με   καταναλωτικό δάνειο
  • Επίσκεψη τεχνικού για βουλώματα αποχετευτικού, διαρροές και blackouts εντός 3 ωρών από την τηλεφωνική κλήση και Κυριακές και αργίες.
  • Επίσκεψη τεχνικού για διάγνωση βλάβης σε ηλεκτρικές συσκευές εντός maximum 48 ωρών από την τηλεφωνική κλήση.
  • Χρονικός ορίζοντας έως 14 ημερών για την ολοκλήρωση της επισκευής των ηλεκτρικών συσκευών.

 

 

Πώς θα αποκτήσετε το ΜEGA Συμβόλαιο Σπιτιού

Όσοι λοιπόν αγοράσετε το ΘΕΜΑ της Κυριακής 7/2 (είτε την απλή έκδοση των 2 ευρώ είτε την έκδοση με τις προσφορές των 4,35 ευρώ) θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ένα επιπλέον κουπόνι στο οποίο θα αναγράφεται ένας ειδικός κωδικός αριθμός. Εσείς θα πρέπει απλά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

 

  1. Κόψτε το κουπόνι με τον ειδικό κωδικό αριθμό που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος.

 

  1. Απευθυνθείτε με αυτό στα ταμεία οποιουδήποτε κατάστηματος Αττικής και Θεσσαλονίκης του δικτύου Κωτσόβολος (εξαιρείται το κατάστημα Αναβύσσου αντί του οποίου οι αναγνώστες του Πρώτου θέματος θα εξυπηρετούνται από το καταστήματα: Γλυφάδας – Γλυφάδας CITY PLAZA – Αεροδρομίου).

 

  1. Παραδώστε το κουπόνι στον ταμία του καταστήματος και ενημερώστε τον για τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (12 δόσεις των 4€ με πιστωτική κάρτα ή 12 δόσεις των 4€ με εταιρικό δάνειο Κωτσόβολος  ή ακόμα και μετρητά 48€).

  1. Ο ταμίας θα εκδώσει τα ανάλογα παραστατικά  και ταυτόχρονα και τη σύμβαση με τους όρους της υπηρεσίας σε δύο αντίγραφα με τα στοιχεία του κατόχου της σύμβασης και τα στοιχεία του καλυπτόμενου ακινήτου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ü  Η διαδικασία εξαργύρωσης του συγκριμένου κουπονιού θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα ταμεία του εκάστοτε καταστήματος.

ü  Ο κάτοχος του κουπονιού είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει στον ταμία το κουπόνι με τον μοναδικό κωδικό αριθμό.

 

ü  Η υπηρεσία καλύπτει κατοικίες ανεξάρτητα από το έτος κατασκευής τους έως 300τ.μ, επαγγελματικούς χώρους έως 120τ.μ. και αρχικά παρέχεται για τις περιοχές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

ü  Το κουπόνι που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, θα ισχύει για μία εβδομάδα δηλαδή το κουπόνι της Κυριακής 7/2 θα ισχύει από τη Δευτέρα 8/2 μέχρι το Σάββατο 13/2/2016. Μέχρι τότε λοιπόν θα πρέπει να έχετε παραλάβει το Mega Συμβόλαιο Σπιτιού, το οποίο θα καλύπτει το ακίνητό σας για τις παραπάνω βλάβες για έναν χρόνο από την υπογραφή του.

ü  Κάθε συμβόλαιο καλύπτει ένα μόνο ακίνητο (κατοικία ή μικρό επαγγελματικό χώρο έως 120 τμ) του οποίας η ακριβής θέση και διεύθυνση καταγράφεται στην σύμβαση. Σε περίπτωση μετακόμισης, ο πελάτης μπορεί να μεταφέρει το συμβόλαιο στην νέα του κατοικία, εφόσον οι καλυπτόμενες συσκευές και υποδομές είναι σε καλή και λειτουργούσα κατάσταση κατά την ημέρα της εγκατάστασής του σε αυτή.

 

ü   Όλες οι συσκευές και οι υποδομές του σπιτιού πρέπει να είναι σε κατάσταση καλής λειτουργίας κατά την έναρξη του συμβολαίου. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν καλύπτονται οι βλάβες που θα προκληθούν. Προς τούτο, η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να επισκεφτεί το ακίνητο και να ελέγξει την κατάσταση των συσκευών και των υποδομών, πριν την έναρξη του συμβολαίου. Γι’ αυτό άλλωστε και το συμβόλαιο ξεκινάει να παρέχει τις υπηρεσίες του 14 ημέρες μετά την υπογραφή του.

ü  Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 210-2899999 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00-20:00).

ü  Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ επισκέπτεται κάθε χρόνο 300.000 ελληνικά σπίτια όχι μόνο για να παραδώσει ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και για να τις εγκαταστήσει, να τις συντηρήσει και να δείξει στους πελάτες πώς δουλεύουν ενώ η υπηρεσία της, Support 360, εξυπηρετεί κάθε χρόνο με επιτυχία πάνω από 1.500.000 πελάτες.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ

ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!




4. Δωρεάν κάρτα Υγείας για εκπτώσεις σε νοσήλια και εξετάσεις και επιπλέον δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε ένα από τα μεγαλύτερα θεραπευτήρια της Ευρώπης.

και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ).

ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ

σας βγάζει Κάρτα Υγείας ΔΩΡΕΑΝ

και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ).

 

Και αυτή την Κυριακή, το Πρώτο Θέμα, στο πλαίσιο των κοινωνικών παροχών προς τους αναγνώστες του, προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ένα μοναδικό δώρο που μας αφορά όλους.

Όσοι αγοράσετε το ΘΕΜΑ της Κυριακής 7/2 (είτε την απλή έκδοση των 2 ευρώ είτε την έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ) θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ μία προσωπική κάρτα Υγείας, που θα ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο, με τα παρακάτω προνόμια :

  • Επιδότηση συμμετοχής -σε περίπτωση νοσηλείας- μέχρι του ποσού των €300 (εφ’ όσον υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια) ή έκπτωση €300 για τους ιδιώτες (χωρίς ιδιωτική ασφάλεια). Σε περιπτώσεις που ο κάτοχος της κάρτας δικαιούται έκπτωση λόγω άλλης αιτίας (συμφωνημένη έκπτωση από ασφαλιστικό πρόγραμμα, παρεχόμενη έκπτωση επεμβατικών «πακέτων» κλπ) θα παρέχεται έκπτωση για την διαφορά που προκύπτει από την ήδη δικαιούμενη έκπτωση ώστε η τελική έκπτωση να μην υπολείπεται του ποσού των €300.
  • Δωρεάν 10 προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στα Εξωτερικά Ιατρεία ή στο Τμήμα Επειγόντων σε παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπεδικό, χειρουργό καθώς και από 09:00 έως 21:00 σε πνευμονολόγο, ΩΡΛ και νευρολόγο.
  • Δωρεάν 5 προγραμματισμένες επισκέψεις σε Δ/ντες ιατρούς, οι οποίοι δεν είναι στο πρόγραμμα των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και σε εφημερία στα Επείγοντα.
  • Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο εντός Αττικής εφόσον αυτό απαιτείται για εισαγωγή στο Metropolitan.
  • Ιατρικές επισκέψεις από τις οποίες θα προκύψει νοσηλεία θα είναι δωρεάν.
  • Ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική στις διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις στα  εξωτερικά ιατρεία (ΦΕΚ + 30%) (ισοδυναμεί με έκπτωση εως και 80%).
  • Σε Μαγνητικές Τομογραφίες (MRI), Αξονικές Τομογραφίες (CT), και Τriplex Καρδιάς και Σώματος  τιμή κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ).
  • Στις εξετάσεις μοριακής βιολογίας καθώς και σε ειδικές αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες (π.χ αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική τομογραφία καρδιάς, μαγνητική μαστών, φασματοσκοπία κλπ) έκπτωση 20% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου.
    • Στα Check up του Metropolitan Hospital,  ειδική τιμολόγηση (έκπτωση 20%).
  • Έκπτωση 15% στις φυσικοθεραπείες.

 

Επιπλέον με την κάρτα Υγείας, σας παρέχονται σε προνομιακή τιμή οι παρακάτω υπηρεσίες :

 

  • Δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Προληπτικού Γυναικολογικού ελέγχου. Συγκεκριμένα:

Πρόγραμμα 1.

  • Κλινική εξέταση μαστών (ψηλάφηση)
  • Υπερηχογράφημα μαστών
  • Pap  test – Γυναικολογική εξέταση

                           Ο παραπάνω έλεγχος τιμολογείται ειδικά για τις κατόχους κάρτας στο ποσό των 40

Πρόγραμμα 2.

  • Κλινική εξέταση μαστών (ψηλάφηση)
  • Ψηφιακή μαστογραφία
  • Pap  test – Γυναικολογική εξέταση

                           Ο παραπάνω έλεγχος τιμολογείται ειδικά για τις κατόχους κάρτας στο ποσό των 80€

  • Δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ελέγχου του προστάτη. Συγκεκριμένα:
    • P. S. A
    • FREE P. S. A
    • ΟΥΡΟΜΕΤΡΙΑ
    • ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

    Ο παραπάνω έλεγχος τιμολογείται ειδικά για τους κατόχους κάρτας  στο ποσό των 60€.

  • Πρόγραμμα Οδοντιατρικού Ελέγχου

1.  Καθαρισμός οδόντων

2.  Φθορίωση οδόντων

3.  Οδηγίες στοματικής υγιεινής

      Το σύνολο των πράξεων της προληπτικής αγωγής ανέρχεται στο ποσό των 80€ ενώ η αντίστοιχη τιμή οικογενειακής κάλυψης (για τετραμελή οικογένεια) ανέρχεται στο ποσό των 250€.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ :

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ, θα βρίσκεται ένα επιπλέον κουπόνι πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας ειδικός κωδικός αριθμός. Εσείς πολύ απλά πρέπει ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ και

  • είτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας και τον κωδικό κουπονιού ηλεκτρονικά μέσα από ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του METROPOLITAN www.metropolitan-hospital.gr , είτε να καλέσετε στο Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο της METROPOLITAN και συγκεκριμένα σε έναν ενιαίο δεκαψήφιο αριθμό αστικής χρέωσης, για να δώσετε τα στοιχεία σας.

Μετά την διαδικασία αυτή θα εκδίδεται η προσωπική κάρτα υγείας που θα ισχύει για ένα έτος την οποία θα παραλαμβάνετε οι ίδιοι από την ΜETROPOLITAN προσκομίζοντας οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο ελέγχου ταυτοπροσωπίας μαζί με το κουπόνι της εφημερίδας. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στο ΜETROPOLITAN, η κάρτα θα σας αποστέλλεται ταχυδρομικώς.

Σε κάθε περίπτωση, η κάρτα υγείας θα παραδίδεται, εφόσον πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας και προσκομιστεί το σχετικό κουπόνι.

Το κουπόνι που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, θα ισχύει για μία εβδομάδα δηλαδή το κουπόνι της Κυριακής 7/2 θα ισχύει από τη Δευτέρα 8/2 μέχρι το Σάββατο 13/2/2016. Μέχρι τότε λοιπόν θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την κάρτα σας, τα προιόντα της οποίας θα ισχύουν για ένα έτος από την ενεργοποίηση.

Το κουπόνι με τον ειδικό κωδικό αριθμό θα αντιστοιχεί σε μία κάρτα υγείας, η οποία θα είναι προσωπική και το όνομα του κατόχου της θα αναγράφεται πάνω στην κάρτα. Κάθε κάτοχος δικαιούται μόνο μία κάρτα υγείας, ανεξαρτήτως του αριθμού των κουπονιών που έχει συλλέξει.

Αναλυτικές πληροφορίες θα παρέχονται στο site www.metropolitan-hospital.gr καθώς και στον ενιαίο πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό 214 214 7444 του Θεραπευτηρίου Metropolitan.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ

ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!




 

5. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  

Και αυτή την Κυριακή

βλέπεις τα ντέρμπι και τα ματς

και στην έκδοση των 2 ευρώ.

Πάρτε το κουπόνι του ΘΕΜΑτος αυτής της Κυριακής και δείτε Live 2 ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΕΡΜΠΙ:

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (Κυρ. 7/2 19:30)
  • ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σαβ. 13/3 19:30)

και επιπλέον

Πανιώνιος – Παναιτωλικός (Δευτ. 8/2 19:30)

Και αυτή την Κυριακή απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  7/2/2016 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου μπορείτε να δείτε:

Novasports Highlights

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

16:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΟΚ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΤΡΙΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

18:15     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΟ (LIVE)

19:00     ΣΤΟ ΦΙΛΕ (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVETOP

22:00     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ TOP

TΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

16:30     TODAY

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (Ζ)

00:00     ΩΡΑ 12 (Ζ)

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ TOP 16

XIMKI-ΡΕΑΛ Μ. (LIVE) TOP

22:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

18:00     ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ TOP 16

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Κ.-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (LIVE)

22:30     ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

17:00     BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ 2015-16

                ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β) Όσοι έχουν laptop, tablet ή κινητό smartphone (δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ) ανεξάρτητα αν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA ή όχι.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

Πώς θα κάνετε εγγραφή

1. Εσείς που είστε συνδρομητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόμενο:

Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”, κενό smart card number (ο αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντομα θα λάβετε απαντητικό SMS με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι τώρα συνδρομητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέμβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop, μπαίνετε στο protothema.nova.gr (προτείνεται Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης