Μεγάλες καταστροφές από πυρκαγιά σε δύο επιχειρήσεις στην Κρήτη

Μεγάλες καταστροφές από πυρκαγιά σε δύο επιχειρήσεις στην Κρήτη

Τεράστιες καταστροφές με την οικονομική ζημιά να φτάνει τις 100.000 ευρώ, υπέστησαν δύο επιχειρήσεις στην Άρβη 

Μεγάλες καταστροφές από πυρκαγιά σε δύο επιχειρήσεις στην Κρήτη
Τεράστιες καταστροφές με την οικονομική ζημιά να φτάνει τις 100.000 ευρώ, υπέστησαν δύο επιχειρήσεις στην Άρβη όταν ο χώρος στον οποίο συστεγάζονταν τυλίχθηκε στις φλόγες, κάτω από συνθήκες τις οποίες διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. 

Στο χώρο - αποθήκη για τον οποίο είχε γράψει νωρίτερα και το ekriti.gr συστεγάζονταν δύο επιχειρήσεις. Μία με ζωοτροφές και είδη συσκευασίας και μία μεταφορική εταιρεία. Σύμφωνα με τον Διοικητή της Π.Υ. Ηρακλείου κ. Μανόλη Δαμουλάκη, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 06.35 το πρωί της Κυριακής. Όπως είπε, από τη φωτιά, καταστράφηκαν ολοσχερώς και οι δύο επιχειρήσεις και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας η στέγη της μεταλλικής κατασκευής δεν άντεξε και υποχώρησε.

Από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας δεν γλίτωσε τίποτα. Ότι υπήρχε μέσα στο χώρο έγινε παρανάλωμα του πυρός. Ολοσχερώς καταστράφηκαν και δύο μηχανήματα καθώς και δύο κλαρκ που ανήκαν στην μεταφορική εταιρία. 
Κλείσιμο

Η επιχείρηση κατάσβεσης, σύμφωνα με τον κ. Δαμουλάκη ήταν δύσκολη, με το έργο των πυροσβεστών να κρατάει έως τις 18.15 το απόγευμα. Σύμφωνα με τον κ. Δαμουλάκη, το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό του εμπρησμού καθώς στην εξωτερική πόρτα της μεταλλικής κατασκευής με τις δύο επιχειρήσεις, υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Η υπόθεση της Άρβης έχει προκαλέσει την ανησυχία της ΠΥ η οποία καλείται να δώσει απαντήσεις για το ποιος και τι έφταιξε με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή των δύο επιχειρήσεων.

Φωτιά σε ψητοπωλείο στο Ρέθυμνο

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η κατάσβεση πυρκαγιάς στην Άρβη, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κρήτη κλήθηκε σε ένα ακόμη περιστατικό, αυτή τη φορά μικρότερο σε έκταση αλλά και σε ζημιές. Πρόκειται για τη φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής σε ψητοπωλείο στην πόλη του Ρεθύμνου. Εκεί επιχείρησαν 2 οχήματα με 4 υπαλλήλους όπου στις 18.55 κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο. Οι ζημιές από τις φλόγες στην επιχείρηση ανέρχονται περίπου στις 10.000 ευρώ. 


Πηγή: www.ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης