Τον σκότωσε με το κλειδί του αυτοκινήτου επειδή μιλούσε στην αδερφή του!

Τον σκότωσε με το κλειδί του αυτοκινήτου επειδή μιλούσε στην αδερφή του!

Δράστης φέρεται να είναι ένας 27χρονος Αλβανικής καταγωγής - Το θύμα ξεψύχησε στο ταξί που τον μέτεφερε στο νοσοκομείο

Τον σκότωσε με το κλειδί του αυτοκινήτου επειδή μιλούσε στην αδερφή του!
Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από την τραγωδία με θύμα έναν 43χρονο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Το άγριο φονικό έγινε σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 το πρωί στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 27χρονος Αλβανικής καταγωγής ο οποίος έχει προσαχθεί και ανακρίνεται. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο 27χρονος διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι η αδερφή του συνομιλεί με το 43χρονο θύμα, το οποίο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε επίσης καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ακολούθησε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου ο 27χρονος χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο το θύμα τραυματίζοντας το στο λαιμό και το θώρακα.

Κλείσιμο
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το σενάριο που εξετάζεται είναι ο 27χρονος να κατάφερε το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, χτύπημα με το κλειδί του αυτοκινήτου του!

Μετά τον τραυματισμό του ο 43χρονος, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του, σταμάτησε ένα ταξί και ζήτησε από τον οδηγό του να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Το χτύπημα, όμως, που είχε δεχθεί ήταν τόσο σοβαρό ώστε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, εξέπνευσε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 43χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία που του προκάλεσε το σφοδρό χτύπημα που δέχθηκε.

Καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος διαδραμάτισαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας αστυνομικός, που κράτησαν τον αριθμό του ταξί βοηθώντας τους αστυνομικούς να ξετυλίξουν το κουβάρι της τραγικής αυτής υπόθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης