Σπείρα Γεωργιανών έκανε πέντε διαρρήξεις στην Καλαμάτα

Σπείρα Γεωργιανών έκανε πέντε διαρρήξεις στην Καλαμάτα

Η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του 29χρονου συνεχίζεται, μαζί με την προανάκριση για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές.


Σπείρα Γεωργιανών έκανε πέντε διαρρήξεις στην Καλαμάτα
Σε κλοιό αστυνομικών βρέθηκε λίγο μετά την τελευταία διάρρηξη που διέπραξε σε ένα σπίτι στην Καλαμάτα μαζί με άγνωστους μέχρι στιγμής ομοεθνείς συνεργούς του, ένας 29χρονος Γεωργιανός. Ήδη εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις και ερευνάται αν η σπείρα εμπλέκεται και σε άλλες.

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση της Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, αλλά και τα χρήματα και τα χρυσαφικά που είχε αρπάξει από το σπίτι, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίζεται, μαζί με την προανάκριση για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές.

Ήδη προέκυψε από τις έρευνες ότι η σπείρα είχε διαρρήξει άλλα δυο σπίτια τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ στις 20 και 24 Ιανουαρίου τα μέλη της αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλες δύο κατοικίες χωρίς να τα καταφέρουν. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης