Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό αγόρι σε πυρκαγιά

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό αγόρι σε πυρκαγιά

Πληροφορίες αναφέρουν πως το νεκρό αγόρι ήταν ένα 8χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες - Το είχαν αφήσει οι γονείς του στους παππούδες για το Σαββατοκύριακο -Γιαγιά 8χρονου: Τον τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή - Όλα έγιναν σε 5 λεπτά
 


Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό αγόρι σε πυρκαγιά
Μια ανείπωτη τραγωδία με θύμα ένα 8χρονο αγόρι σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε πυρκαγιά στις εργατικές κατοικίες Ιτεών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το 8χρονο αγόρι που βρέθηκε απανθρακωμένο στο διαμέρισμα στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ήταν παιδί με ειδικές ανάγκες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πυροσβέστες βρήκαν το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού κάτω από ένα κρεβάτι.

Το διαμέρισμα στο οποίο συνέβη η τραγωδία
Κλείσιμο



Όπως μεταδίδει το
patrastimes.gr το μικρό αγόρι είχε μεταφερθεί από τους γονείς τους, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, στο σπίτι του παππού και γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί ο παππούς του παιδιού και ένας αστυνομικός που εισέπνευσαν καπνό.

Τα πρώτα πλάνα από το σημείο της τραγωδίας



Γιαγιά 8χρονου: Τον τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή - Όλα έγιναν σε 5 λεπτά
 
Τραγικές σκηνές εκτυλίσσονται στο διαμέρισμα των Εργατικών Κατοικιών στις Ιτιές Πατρών, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένα 8χρονο αγόρι με ειδικά προβλήματα, όταν απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι των παππούδων του, όπου το είχαν πάει οι γονείς για να περάσει το Σαββατοκύριακο.

Στο άκουσμα από τους πυροσβέστες ότι ο μικρός εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος, δεν άντεξε η γιαγιά του παιδιού και λιποθύμησε.

"Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή... Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί.

Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο", λέει η τραγική γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι.
 
Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία όμως σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με εγκαύματα έχει μεταφερθεί ο παππούς του παιδιού.
 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης