Έπιασαν αμέσως το ζευγάρι που λήστεψε ηλικιωμένη

Έπιασαν αμέσως το ζευγάρι που λήστεψε ηλικιωμένη

Την  ακινητοποίησαν χτυπώντας την, άρπαξαν 233,30 ευρώ που είχε όλα κι όλα, της έβγαλαν με τη βία και την χρυσή βέρα που φορούσε και τράπηκαν σε φυγή, 

Έπιασαν αμέσως το ζευγάρι που λήστεψε ηλικιωμένη
Όλη τους την βιαιότητα ξέσπασαν πάνω σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη ένας Έλληνας και η Αλβανίδα σύντροφός του που εισέβαλαν στο σπίτι της στο Αιγίνιο Πιερίας για να την ληστέψουν, αλλά όταν εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος δεν τόλμησαν να αντιδράσουν!

Ο 42χρονος και η 37χρονη συνεργός του διέρρηξαν το παράθυρο του σπιτιού της 86χρονης γυναίκας και της επιτέθηκαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Την  ακινητοποίησαν χτυπώντας την, άρπαξαν 233,30 ευρώ που είχε όλα κι όλα, της έβγαλαν με τη βία και την χρυσή βέρα που φορούσε και τράπηκαν σε φυγή, αφού πρώτα έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Στις φωνές της ηλικιωμένης έσπευσαν οι γείτονές της, οι οποίοι σήμαναν συναγερμό στις αρχές και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα το ζευγάρι να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Στην κατοχή της 37χρονης βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στην 86χρονη, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και τους ασκήθηκε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης