Σοκ! Ο 52χρονος παρενοχλούσε τις συμμαθήτριες της κόρης του

Σοκ! Ο 52χρονος παρενοχλούσε τις συμμαθήτριες της κόρης του

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές για τη δράση του - Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον 3ο Τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ ο 52χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων

Σοκ! Ο 52χρονος παρενοχλούσε τις συμμαθήτριες της κόρης του
Σοκ προκαλεί η σύλληψη ιδιοκτήτη κυλικείου δημοτικού σχολείου στη Βορειοανατολική Αττική για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών.

Ο αδίστακτος άντρας έδινε στα κοριτσάκια πορτοκαλάδες και τυρόπιτες ως αντάλλαγμα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας 10χρονης μαθήτριας της Γ΄ Δημοτικού, στις 21 Ιανουαρίου ο 52χρονος μέσα στο κυλικείο θώπευσε το ανήλικο κορίτσι, ενώ αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα και να της πιάσει το στήθος με… ανταμοιβή μία πορτοκαλάδα.

Κλείσιμο
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησε ότι είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου προσφέροντας δωρεάν τρόφιμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, τα κοριτσάκια που παρενοχλούσε ήταν συμμαθήτριες της κόρης του.

Επίσης, ομολόγησε ότι είχε κάνει το ίδιο σε βάρος δύο ακόμη 11χρονων κοριτσιών της Ε΄ Δημοτικού. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την μπλούζα της 10χρονης προκειμένου να εξερευνηθεί για τον τυχόν εντοπισμό βιολογικού υλικού του δράστη.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον 3ο Τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ ο 52χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 52χρονος, μόνιμος κάτοικος Γέρακα Αττικής, συνελήφθη σε περιοχή των Σπάτων από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από καταγγελία που είχε προηγηθεί για την δραστηριότητά του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης