Καταγγελία γυναίκας: Είδα τον Αλβανό συζυγοκτόνο στο κέντρο της Αθήνας!

Καταγγελία γυναίκας: Είδα τον Αλβανό συζυγοκτόνο στο κέντρο της Αθήνας!

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, αποκάλυψε στο protothema.gr ότι, μεταξύ άλλων πληροφοριών, έλαβε και μια καταγγελία, την οποία χαρακτηρίζει «πιθανώς σοβαρή», σύμφωνα με την οποία ο Αλβανός συζυγοκτόνος με το μικρό Φοίβο, βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας

Καταγγελία γυναίκας: Είδα τον Αλβανό συζυγοκτόνο στο κέντρο της Αθήνας!
Το γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, κατακλύζεται τις τελευταίες ώρες με πληροφορίες, σχετικά με το που μπορεί να βρίσκεται ο Αλβανός, που σκότωσε τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε μαζί με το μικρό Φοίβο από προσώπου γης.

Την ώρα λοιπόν που αναζητείται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, και με δεδομένο ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχει εγκαταλείψει τη χώρα, ο Αλβανός συζυγοκτόνος φέρεται να εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε μια κυρία, στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή.

"
Είδα τον Αλβανό συζυγοκτόνο να κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας με το μικρό Φοιβο. Φορούσε μαύρο σκούφο, ήταν ξυρισμένος. Κατάλαβα πως ήταν αυτός, γιατί γνώρισα το Φοίβο. Προσπάθησα να τον καθυστερησω, αλλά δεν τα κατάφερα
Κλείσιμο
", λέει η γυναίκα που τηλεφωνησε πριν λίγο στο γνωστό ιδιωτικό ερευνητή που μιλά στο protothema.gr.

Βεβαίως, όπως διευκρίνισε ο κ. Τσούκαλης, μια τέτοια πληροφορία, δεν πάρθηκε αψήφιστα και ο ίδιος κρατάει ακόμα μερικές επιφυλάξεις, όμως, είπε ότι «σύμφωνα με την εμπειρία του η καταγγελία είναι σοβαρή». 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης