Βόλος: Με μαχαίρι λήστεψε τρεις γυναίκες έξω από εκκλησία

Βόλος: Με μαχαίρι λήστεψε τρεις γυναίκες έξω από εκκλησία

Ο αδίστακτος 28χρονος απείλησε με το μαχαίρι τις ανυποψίαστες γυναίκες ηλικίας 73, 75 και 65 χρόνων και τις υποχρέωσε να του παραδώσουν τις τσάντες τους

Βόλος: Με μαχαίρι λήστεψε τρεις γυναίκες έξω από εκκλησία
Έξω από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος
στο Βόλο είχε στήσει καρτέρι ένας νεαρός κακοποιός, περιμένοντας τις ηλικιωμένες γυναίκες που θα πήγαιναν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία και λήστεψε τρεις με την απειλή μαχαιριού!

Ο αδίστακτος 28χρονος απείλησε με το μαχαίρι τις ανυποψίαστες γυναίκες ηλικίας 73, 75 και 65 χρόνων και τις υποχρέωσε να του παραδώσουν τις τσάντες τους, τις οποίες άρπαξε και τράπηκε σε φυγή χωρίς να φαντάζεται ότι δεν είχαν μέσα χρήματα, αλλά μόνο μερικά προσωπικά αντικείμενα! 

Κλείσιμο
Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου κατάφεραν να εντοπίσουν τον ληστή και να τον ακινητοποιήσουν τη στιγμή που έμπαινε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο τον περίμενε η 19χρονη φίλη του. 

Στην κατοχή του βρέθηκε και ο σουγιάς τύπου «πεταλούδα» με τον οποίο λήστεψε τις τρεις γυναίκες και ανακρίνεται για τυχόν άλλες επιθέσεις πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, μαζί με την 19χρονη που συνελήφθη γιατί στην κατοχή της βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης