Αγριο κράξιμο στον Πειραιά «έφαγε» ο Δρίτσας - Δείτε βίντεο

Αγριο κράξιμο στον Πειραιά «έφαγε» ο Δρίτσας - Δείτε βίντεο

Λαφαζάνης και μέλη της ΛΑΕ τον αποδοκίμασαν για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και τη σφαγή στο ασφαλιστικό

Αγριο κράξιμο στον Πειραιά «έφαγε» ο Δρίτσας - Δείτε βίντεο
Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να μην παρέστη στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στον Πειραιά αλλά την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Ωστόσο, ούτε ο κ. Δρίτσας έμεινε στο απυρόβλητο καθώς τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

Όταν, λοιπόν, τα μέλη της ΛΑΕ είδαν τον κ. Δρίτσα να μεταβαίνει στο λιμάνι προκειμένου να παραβρεθεί στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων τον αποδοκίμασαν με αιχμή την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και την κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος.


Κλείσιμο

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δήλωσή του χαρακτήρισε «μεγάλο σφαγείο» για τις συντάξεις την κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό. «Το μακάβριο έργο που φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους Τσίπρας – Κατρούγκαλος είναι συντάξεις φτώχειας, πείνας και εξαθλίωσης. Τα αντιασφαλιστικά σχέδια Τσίπρα-Κατρούγκαλου αντιπροσωπεύουν μια πραγματική οικονομική και κοινωνική γενοκτονία για τη χώρα» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης