Θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο νέων στο Μεσολόγγι

Θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο νέων στο Μεσολόγγι

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Γιάννη και του Βασίλη - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές - Συγκλονίζουν οι μητέρες των αγνοούμενων


Θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο νέων στο Μεσολόγγι
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αντρών οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιάννης και ο Βασίλης, είχαν βγει για να διασκεδάσουν, ωστόσο, τα ίχνη τους χάθηκαν τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής και μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκονται ή τι τους έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν δύο βασικά σενάρια. Το πρώτο θέλει τους δύο νέους να είχαν κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητό τους καθώς επέστρεφαν από την έξοδό τους, ενώ το δεύτερο να βρέθηκαν σε λάθος τόπο την λάθος στιγμή.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν από το πρωί τις έρευνες, κυρίως στον Αχελώο ποταμό, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ανδρών.

Κλείσιμο
Ταυτόχρονα, πυροσβέστες, αστυνομικοί και άλλοι εθελοντές ερευνούν παραποτάμιες περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού. Ειδικότερα, ερευνούν στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, αλλά και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των δύο εξαφανισμένων ανδρών.

Μάλιστα, οι έρευνες, οι οποίες γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, έχουν επεκταθεί και στο γειτονικό επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης του 40χρονου και του 35χρονου, συγκεντρώνει μαρτυρίες από πολίτες που είδαν για τελευταία φορά τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι μέσα από την αξιοποίηση των μαρτυριών, θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της διπλής εξαφάνισης. 

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το όχημα των αγνοούμενων στο χωριό Λεσίνι



Μάλιστα, οι αρχές γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885, και με τα στοιχεία αυτά προσπαθούν να ανασυνθέσουν το δρομολόγιό τους μήπως και ανακαλύψουν τα ίχνη τους.



Ώρες αγωνίας για τις οικογένειες των αγνοούμενων 
Στο μεταξύ, ώρες αγωνίας ζουν οι οικογένειες των δύο εξαφανισθέντων, βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην μαθαίνουν κάποιοι νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.

Η μάνα του Βασίλη, η κυρία Αλεξάνδρα, είπε στο protothema.gr πως οι δύο φίλοι έφυγαν από το χωριό Πεντάλοφος στις 4:30 τα ξημερώματα, ενώ η τελευταία φορά που τα ίχνη τους καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας ήταν μισή ώρα αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα στο χωριό Λεσίνι. 

«Πρέπει να είχε ξημερώσει, έβλεπα πως ο Βασίλης δεν επέστρεψε, τρελάθηκα. Άρχισα να τηλεφωνώ σε φίλους του στα ξαδελφιά του τίποτα. Δε ξέρω τι έγινε, είναι και τα δύο καταπληκτικά παιδιά ούτε προβλήματα είχαν δημιουργήσει ποτέ, τίποτα σας λέω. Μακάρι να βρεθούν. κοντεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας», ανέφερε η κυρία Αλεξάνδρα.

Η κυρία Αλεξάνδρα μιλά στο protothema.gr



«Ήμασταν μαζί έξω μέχρι τις 3 το πρωί σε ένα μπαράκι. Μου είχαν πει ότι θα αργήσουν γι' αυτό κι εγώ τους γύρισα στο χωριό και μετά πήγα σπίτι μου. Το πρωί με πήρε η μητέρα του Βασίλη και μου είπε ότι δεν είχε επιστρέψει σπίτι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ψάχνουμε στα χαμένα. Είμαστε στους δρόμους και ψάχνουμε. Δεν είχε δημιουργηθεί κάποια ένταση, τίποτα απολύτως», τόνισε από την πλευρά του στο protothema.gr ο Αποστόλης, ο φίλος των δύο νεαρών ανδρών που ήταν μαζί τους τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

O Αποστόλης, ο φίλος των δύο νεαρών ανδρών μιλά στο protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης