Χειροπέδες σε ηθοποιό «μαϊμού» που ξάφριζε καταστηματάρχες στο Αγρίνιο

Χειροπέδες σε ηθοποιό «μαϊμού» που ξάφριζε καταστηματάρχες στο Αγρίνιο

Είχε καταφέρει να αποσπάσει συνολικά 1.235 ευρώ μόλις σε τρεις ημέρες

Χειροπέδες σε ηθοποιό «μαϊμού» που ξάφριζε καταστηματάρχες στο Αγρίνιο
Τα θύματα του 60χρονου απατεώνα, που εξαπατούσε ιδιοκτήτες καταστημάτων στο Αγρίνιο παριστάνοντας τον ηθοποιό του ΔΗΠΕΘΕ και ζητούσε χρήματα, τάχα για την προβολή μιας παράστασης στον Τύπο, αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί.

Όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής, ο δράστης που οδηγήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και του ασκήθηκε δίωξη για απάτη, είχε καταφέρει να αποσπάσει συνολικά 1.235 ευρώ μόλις σε τρεις ημέρες! Από τους δυο επιχειρηματίες που έκαναν την καταγγελία, ο απατεώνας είχε πάρει μικρά χρηματικά ποσά της τάξης των 30 ευρώ κι αυτό σημαίνει ότι τα θύματά του ήταν δεκάδες! Οι άνδρες της Ασφαλείας Αγρινίου εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να έχει εξαπατήσει και άλλους στην ίδια περιοχή ή και σε άλλες.

Ο 60χρονος παριστάνε τον ηθοποιό από τα Ιωάννινα, που ήταν δήθεν εκπρόσωπος της εταιρείας του ΔΗΠΕΘΕ και αποσπούσε χρήματα με το πρόσχημα ότι απαιτούνταν για την ενίσχυση των θεατρικών παραστάσεων που θα δίνονταν στο Αγρίνιο. Όμως, συνελήφθη μετά την καταγγελία δυο θυμάτων στον δήμαρχο Αγρινίου και την διαβεβαίωση εκπροσώπου του ΔΗΠΕΘΕ πως δεν υπάρχει προγραμματισμένη παράσταση στην πόλη. 

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης