Στον Πειραιά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2016

Στον Πειραιά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2016

Το Costa NeoClassica έδεσε στο λιμάνι σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου με 1680 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα

Στον Πειραιά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2016
Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016, το "Costa NeoClassica", υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. στο λιμάνι του Πειραιά, παραδίδοντας στον πλοίαρχο Μάριο Μορέτα την αναμνηστική πλακέτα του λιμανιού, βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου και στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Το "Costa neoClassica" με 1680 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα, της ιταλικής εταιρίας Costα η οποία έχει 53 προγραμματισμένες αφίξεις για το 2016 αντί 37 το 2015, προσεγγίζει και τη χειμερινή περίοδο το λιμάνι του Πειραιά.



Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΟΛΠ κ. Σταύρος Χατζάκος: «Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια για πέμπτη συνεχή χρονιά στην κρουαζιέρα και το 2016, η οποία θα είναι μια σημαντική χρονιά για την κρουαζιέρα αφού με νέες συνεργασίες και με την υποδοχή του Carnival Vista το οποίο τον Ιούνιο δρομολογείται στην ανάπτυξη του homeporting σε νέες βάσεις μεγάλων αριθμών. Επίσης θα συμμετέχει στο Miami Seatrade, τη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο αλλά και στη διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων τον Ιούνιο στην Ελλάδα».
Κλείσιμο

Αναμνηστική φωτογραφία κατά την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου


Ο πλοίαρχος παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον διοικητή του ΟΛΠ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης