Ιωάννινα: Πολύωρη επιχείρηση μεταφοράς νεκρού που ζύγιζε 200 κιλά

Ιωάννινα: Πολύωρη επιχείρηση μεταφοράς νεκρού που ζύγιζε 200 κιλά

Ο άτυχος 40χρονος άνδρας «έφυγε» ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ωστόσο ήταν αδύνατο να μετακινηθεί η σορός του από το σπίτι του στο νεκροτομείο - Κλήθηκε η Πυροσβεστική 

Ιωάννινα: Πολύωρη επιχείρηση μεταφοράς νεκρού που ζύγιζε 200 κιλά
Η τραγωδία που «χτύπησε» μια οικογένεια στο κέντρο των Ιωαννίνων, ήταν ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έχασε ένα μέλος της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 χρόνων. Σαν να μην έφτανε αυτό, χρειάστηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να μετακινηθεί η σορός του από το σπίτι του.

Ο άτυχος άνθρωπος, ένιωσε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την αλλαγή του έτους. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν από τους συγγενείς του, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και απλώς βεβαίωσαν το θάνατό του. Από και μετά, ξεκίνησε ένα πραγματικό θρίλερ που έδωσε την χαριστική βολή στους οικείους του.

Ο άτυχος άνδρας ζύγιζε πάνω από 200 κιλά και ο όγκος του ήταν τέτοιος, που στάθηκε αδύνατο να βγει η σορός από την πόρτα του διαμερίσματος για να μεταφερθεί στο νεκροτομείο. Καθώς, μάλιστα, το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται σε όροφο πολυκατοικίας, κλήθηκε η Πυροσβεστική για να την κατεβάσει με γερανό και ειδικά σχοινιά από το μπαλκόνι, σε μια επιχείρηση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 τη νύχτα και κράτησε αρκετές ώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης