Βίντεο: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε άλμα με αλεξίπτωτο

Βίντεο: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε άλμα με αλεξίπτωτο

Ασυνήθιστη για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εικόνα, όμως ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις...

Βίντεο: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε άλμα με αλεξίπτωτο
Μπορεί να έχετε δει πολλάκις εντυπωσιακά άλματα αλεξιπτωτιστών στο κενό, όμως ένας αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που κάνει ακριβώς το ίδιο, σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο θέαμα.

Κι όμως, ο προερχόμενος από τις Ειδικές Δυνάμεις, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Νάυαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, το... διέπραξε!

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη, στο πλαίσιο του προγράμματος εορταστικών επισκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του 2ου Συντάγματος Αεροπορίας Στρατού, στην Πάχη Μεγάρων, καθώς και με προσωπικό Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων στη Νέα Πέραμο.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, λαμβάνοντας μέρος σε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση, συμμετείχε σε θαλάσσιο άλμα αλεξιπτωτιστού από Ε/Π Chinook CH-47D, μαζί με προσωπικό (επτά άτομα) της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Για ευνόητους λόγους ασφάλειας, τα χαρακτηριστικά των προσώπων των αλεξιπτωτιστών που έκαναν το άλμα μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, έχουν αλλοιωθεί.

Όσο για το άλμα αυτό καθαυτό, εντυπωσιάζει και κόβει την ανάσα ταυτόχρονα, καθώς η κάμερα ακολουθεί τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ από πολύ κοντινή απόσταση και τον καταγράφει να «βουτά» στο απόλυτο κενό και το... απέραντο γαλάζιο!











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης