Πάνω από 75.000 εισιτήρια σε τέσσερις μέρες το Star Wars στην Ελλάδα

Πάνω από 75.000 εισιτήρια σε τέσσερις μέρες το Star Wars στην Ελλάδα

Στατιστικά, έκοψε περί τα 841 εισιτήρια κατά μέσο όρο ανά αίθουσα – Πέτυχε το καλύτερο Σαββατοκύριακο σε ταινία Star Wars και το δεύτερο καλύτερο για το 2015

Πάνω από 75.000 εισιτήρια σε τέσσερις μέρες το Star Wars στην Ελλάδα
Σπάει ταμεία σε όλον τον πλανήτη. Στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η ταινία της Disney, Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», ξεπέρασε τα 75.000 εισιτήρια σε μόλις τέσσερις ημέρες προβολής της.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 24 Δεκεμβρίου που προβάλλεται έκοψε πάνω από 137.000 εισιτήρια, σπάζοντας ήδη το ρεκόρ για το καλύτερο Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων! H έβδομη ταινία του Πολέμου των Άστρων έκοψε 75.316 εισιτήρια σε 77 αίθουσες στην Αθήνα και συνολικά 137.128 εισιτήρια σε 163 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα. Στατιστικά, έκοψε περί τα 841 εισιτήρια κατά μέσο όρο ανά αίθουσα.

Σύμφωνα με την εταιρεία διανομής, η ταινία έκανε το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα Σαββατοκύριακου για το 2015 και το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα ταινίας της Disney των τελευταίων πέντε ετών στην εγχώρια αγορά. αλλά πέτυχε και το καλύτερο άνοιγμα ταινίας Star Wars στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι το άλλο μεγάλο μπλοκμπάστερ της σεζόν, η επίσης πολυαναμενόμενη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, είχε κόψει 95.343 εισιτήρια σε 158 αίθουσες προβολής.

Σε διεθνές επίπεδο, οι εισπράξεις είναι άκρως εντυπωσιακές, αφού ξεπερνούν το 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως. Στις ΗΠΑ μόνο, έχει συγκεντρώσει ήδη περί τα 544,6 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης