Κόρινθος: Κρύπτη σε ΙΧ με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς

Κόρινθος: Κρύπτη σε ΙΧ με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς

Ο 43χρονος δράστης συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς - Βρέθηκαν στην κατοχή του αρκετά χρήματα και υποδομή για εμπόριο μεγάλης εμβέλειας

Κόρινθος: Κρύπτη σε ΙΧ με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς
Μεγάλης εμβέλειας εμπόριο ναρκωτικών έκανε ένας 43χρονος Έλληνας που συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν «έσπασε» το μπλόκο αστυνομικών της Ασφαλείας Κορίνθου και προσπάθησε να κρυφτεί σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων!

Ο δράστης πέταξε στο έδαφος τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων, πάτησε γκάζι και χώθηκε στο χωριό. Όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν 270 ευρώ και ένα κινητό που βρήκαν πάνω του. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 3.200 ευρώ, ένα σπρέι πιπεριού και δύο ζυγαριές ακριβείας, που έδειχναν ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.

Έτσι, ξεκίνησε ενδελεχής έρευνα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ανακαλυφθεί μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην οποία υπήρχαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 988,18 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 87,3 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 680,07 γραμμαρίων! 

Κλείσιμο
Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών και ο 43χρονος, που είχε και στο σπίτι του κάνναβη βάρους 18,4 γραμμαρίων, άλλη μια ζυγαριά ακριβείας και εννέα κινητά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. 
Μετά την δίωξη που του ασκήθηκε για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και απείθεια, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης