Με ταψιά με γεμιστά οι τρίτεκνοι διαμαρτυρήθηκαν στο υπουργείο Εργασίας

Με ταψιά με γεμιστά οι τρίτεκνοι διαμαρτυρήθηκαν στο υπουργείο Εργασίας

Σαφής η αναφορά στις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Θεανώς Φωτίου περί Ελλήνων που μπορούν να ζήσουν μόνο με γεμιστά...

Με ταψιά με γεμιστά οι τρίτεκνοι διαμαρτυρήθηκαν στο υπουργείο Εργασίας
Μαγείρεψαν ταψιά με γεμιστά και τα μετέφεραν έξω από το υπουργείο Εργασίας για να διαμαρτυρηθούν τα μέλη της πανελλήνιας ομοσπονδίας τριτέκνων και διάφοροι σύλλογοι, επιλέγοντας έτσι αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας. 

Αφορμή βέβαια οι δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου, περί Ελλήνων που μπορούν να φτιάξουν... γεμιστά από το τίποτα και να ζουν έτσι, όπως χαρακτηριστικά είχε πει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κατά την ορκωμοσία της κυβέρνησης. 

Οι τρίτεκνοι, έχοντας σηκώσει πανό έξω από το υπουργείο Εργασίας, ζήτησαν να μην εξαιρεθούν από τα οικογενειακά επιδόματα καθώς φοβούνται πως κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να γίνει: «Η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί αφερέγγυα», τονίζουν ενώ ταυτόχρονα ζητούν να εξισωθούν με τους πολύτεκνους, αφού και οι ίδιοι θεωρούν πως βοηθούν στο σοβαρό πρόβλημα της υπογεννητικότητας της χώρας μας.

Κλείσιμο
Η κινητοποίησή τους έλαβε τέλος γύρω στις 12 το μεσημέρι, αφού πενταμελής επιτροπή με επικεφαλής την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος Μαρία Ναυροζίδου, επισκέφτηκε την αναπληρώτρια υπουργό εργασίας Θεανώ Φωτίου. 

Η υπουργός τόνισε πως θα δοθούν κανονικά όλα τα επιδόματα για το 2016, ενώ απάντησε πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει το επόμενο έτος. Σχετικά με το αίτημα των τρίτεκνων που ζητούν εξίσωση με τα δικαιώματα των πολυτέκνων τους εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν περνάει μόνο από ένα υπουργείο αλλά από πολλά και χρειάζεται πολύς χρόνος για να οριστικοποιηθεί.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης