Μαγνησία: Συνελήφθη φυγόποινος με «ρεκόρ» στις καταδίκες

Μαγνησία: Συνελήφθη φυγόποινος με «ρεκόρ» στις καταδίκες

Εκκρεμούσαν εις βάρος του δέκα καταδικαστικές αποφάσεις και ένα ένταλμα σύλληψης - Είναι απορίας άξιο πώς κατάφερνε τόσο καιρό να διαφεύγει από τις αρχές

Μαγνησία: Συνελήφθη φυγόποινος με «ρεκόρ» στις καταδίκες
Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά δέκα (!) καταδικαστικές αποφάσεις και ένα ένταλμα σύλληψης εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 59χρονου... «επαγγελματία» απατεώνα, αλλά εκείνος κατάφερνε να κυκλοφορεί ελεύθερος ώσπου τελικά έπεσε στα χέρια αστυνομικών  στο Βελεστίνο Μαγνησίας!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που κατάφεραν να τον εντοπίσουν, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του για απάτη. Όμως, όσο διάστημα έμεινε κρατούμενος για να ελεγχθούν πλήρως τα στοιχεία του, τόσο έβγαιναν στη φόρα και οι αλλεπάλληλες καταδίκες του!

Σε βάρος του 59χρονου φυγόποινου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και ποινή φυλάκισης 15 μηνών, άλλες έξι καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί επιταγών με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και τριών μηνών και χρηματική ποινή 27.500 ευρώ και μία ακόμη καταδικαστική απόφαση για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 150 ευρώ! Όλες θα γίνουν εκτελεστές μετά τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης