Ελληνικό: Τραγέλαφος με τους μετανάστες - «Face control» και... στρωματσάδα έξω από το χόκεϊ

Ελληνικό: Τραγέλαφος με τους μετανάστες - «Face control» και... στρωματσάδα έξω από το χόκεϊ

Άπλωσαν κουβέρτες έξω από τα συρματοπλέγματα, καθώς δεν είχαν που αλλού να πάνε - Απ' έξω μένουν Αλγερινοί, Μαροκινοί και Τυνήσιοι

Ελληνικό: Τραγέλαφος με τους μετανάστες - «Face control» και... στρωματσάδα έξω από το χόκεϊ
Μέχρι αυτήν την ώρα, περί τις 8 το βράδυ, δεκάδες μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων συνέρρεαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, στο γήπεδο του χόκεϊ, ζητώντας από τους υπευθύνους να τους επιτραπεί η είσοδος.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο γινόταν για όσους έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, είναι οικογενειάρχες και για όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Από τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου αποκλείονται Αλγερινοί, Μαροκινοί και Τυνήσιοι.

Μετανάστες έχουν μαζευτεί έξω από τα συρματοπλέγματα του Ελληνικού
Κλείσιμο


Περίπου 60-70 άτομα βρίσκονται έξω από τα συρματοπλέγματα των εγκαταστάσεων του Ελληνικού, με κάποιους από αυτούς να έχουν απλώσει τα σλίπινγκ-μπαγκ και τις κουβέρτες τους στο έδαφος.

Οι περισσότεροι που φτάνουν στο γήπεδο του χόκεϊ είναι Πακιστανοί και υπήκοοι χωρών της Βορείου Αφρικής. Πρόκειται για ανθρώπους, η πλειονότητα των οποίων, τις περισσότερες ημέρες, φιλοξενούνταν στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβον Ντο, στο Φάληρο, και δεν μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών με τα λεωφορεία που χρησιμοποιήθηκαν.

Έξω από το Ελληνικό επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία των μεταναστών και να δουν σε ποιους και αν μπορεί να επιτραπεί η είσοδος.

Το γεγονός είναι ότι εκατοντάδες άτομα, από το πρωί, έχουν γίνει ένα «μπαλάκι του πινγκ πονγκ», καθώς η έλλειψη στρατηγικής θα οδηγήσει πολλούς από αυτούς να κοιμηθούν στους παγωμένους δρόμους της παραλιακής ή αναζητήσουν μεταφορικό μέσο για το κέντρο της Αθήνας, όπου και πάλι θα χαθούν...

Οι συγκεντρωμένοι έχουν απλώσει τα σλίπινγκ-μπαγκ τους έξω από τις εγκαταστάσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης