Πρωτοφανής καταγγελία: Δικηγόρος υπεράσπισης χρυσαυγίτη επιτέθηκε σε μέλος του ακροατηρίου

Πρωτοφανής καταγγελία: Δικηγόρος υπεράσπισης χρυσαυγίτη επιτέθηκε σε μέλος του ακροατηρίου

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο δικηγόρος φέρεται να επιτέθηκε σε σύζυγο αλλοδαπού δημοσιογράφου στο διάλλειμα της δίκης αλλά και να απώθησε βίαια τον σύζυγό της

Πρωτοφανής καταγγελία: Δικηγόρος υπεράσπισης χρυσαυγίτη επιτέθηκε σε μέλος του ακροατηρίου
Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε σήμερα, στο περιθώριο της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, γυναίκα μέλος του ακροατηρίου. Η γυναίκα, σύζυγος αλλοδαπού δημοσιογράφου που καλύπτει τη δίκη, κατήγγειλε ότι την χαστούκισε μετά από λεκτική επίθεση ο συνήγορος υπεράσπισης Στ. Καρυδομμάτης.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο δικηγόρος φέρεται να επιτέθηκε τη γυναίκα στο διάλλειμα της δίκης αλλά και να απώθησε βίαια τον 28χρονο δημοσιογράφο Alp Kayserilioglu. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε το περιστατικό καταγγέλθηκε σε αστυνομικούς, οι οποίοι συνέστησαν στα θύματα της επίθεσης να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του δικηγόρου αν το επιθυμούν και να κινηθεί σε βάρος του η αυτόφωρη διαδικασία.
  
Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις μελών του ακροατηρίου που παρακολουθούν τη δίκη, οι οποίο φώναξαν: «Αυτός δεν είναι δικηγόρος, είναι υποκείμενο της Τρούμπας». Από την πλευρά του ο καταγγελλόμενος υποστηρίζει ότι υπήρξε προσπάθεια να δημιουργηθεί επεισόδιο σε βάρος του Γ. Ρουπακιά, κατηγορουμένου για τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

Κλείσιμο
Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, υποστηρίζουν ότι δεν είδαν το περιστατικό που καταγγέλθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης