Άρτα: Έκλεψε δεκάδες στιγμιαία λαχεία από πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Άρτα: Έκλεψε δεκάδες στιγμιαία λαχεία από πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Ο 53χρονος δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ήταν απασχολημένος με τις... ουρές πελατών οι οποίοι κατέθεταν σαν «βροχή» τα δελτία του Τζόκερ

Άρτα: Έκλεψε δεκάδες στιγμιαία λαχεία από πρακτορείο του ΟΠΑΠ
Αντί για τις τρεις όμοιες εικόνες που θα του έδιναν σημαντικό χρηματικό ποσό, βρήκε ένα ζευγάρι... χειροπέδες στα δεκάδες στιγμιαία λαχεία που έκλεψε από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην πόλη της Άρτας παριστάνοντας τον πελάτη, ένας 53χρονος Έλληνας!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ήταν απασχολημένος με τις... ουρές πελατών οι οποίοι κατέθεταν σαν «βροχή» τα δελτία του Τζόκερ μετά το νέο τζακ ποτ και έβαλε στην τσέπη 97 κάρτες στιγμιαίων λαχείων. 

Ωστόσο, ο πράκτορας αντιλήφθηκε την κλοπή και ενημέρωσε αστυνομικούς της  Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν την ταυτότητα του δράστη από τις κάμερες ασφαλείας κοντινών καταστημάτων. 

Κλείσιμο
Ο 53χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης