Στην Κέρκυρα τους έψαχναν, στην Αθήνα τους συνέλαβαν

Στην Κέρκυρα τους έψαχναν, στην Αθήνα τους συνέλαβαν

Πάνω στην 30χρονη και στο σπίτι της βρέθηκε ηρωίνη βάρους 34,5 γραμμαρίων, ενώ άλλα 108,2 γραμμάρια μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά κατασχέθηκαν στο σπίτι του 22χρονου αλλοδαπού

Στην Κέρκυρα τους έψαχναν, στην Αθήνα τους συνέλαβαν
Από την Κέρκυρα αναζητούσαν οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών τα ίχνη ενός ζευγαριού για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται σε διακίνηση ηρωίνης. Τελικά, κατάφεραν να το εντοπίσουν σε περιοχή της Αθήνας, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Δίωξης από την Ασφάλεια Αττικής. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν από το νησί των Φαιάκων στην Αθήνα και, μετά από έρευνα, βεβαιώθηκαν από τον τρόπο δράσης των υπόπτων ότι η 30χρονη γυναίκα και ο 22χρονος Τυνήσιος ήταν αυτοί που αναζητούσαν. Έτσι, οργάνωσαν επιχείρηση και τους συνέλαβαν. Πάνω στην 30χρονη και στο σπίτι της βρέθηκε ηρωίνη βάρους 34,5 γραμμαρίων, ενώ άλλα 108,2 γραμμάρια μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά κατασχέθηκαν στο σπίτι του 22χρονου αλλοδαπού.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των προμηθευτών τους στην Αθήνα ή ενδεχομένως και στην Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης